Uloguj se

Emisija

03. 11. 2014. 09:36   >>  10:27

Dođi na večeru

Radnim danima u 14:15 - Pet kuvara-amatera nadmeću se u kulinarskim veštinama. Samo jedan od njih može poneti titulu “majstora u kuhinji”.

Svaki takmičar ima zadatak da napravi večeru i ugosti u svom domu rivale, koji će nakon večere dati svoj sud, procenjujući ukus spremljenog jela, način serviranja i kompletnu atmosferu.

Nakon što se izređaju “večerinke” kod svih takmičara, rezultati se zbrajaju i dobijamo pobednika jednog ciklusa takmičenja. Ko bolje vlada kuhinjskim prostorom, ko je sem odlične hrane uspeo u svom domu da napravi i najbolju atmosferu? O tome će konačnu odluku dati sami takmičari.

Kuhinja je teritorija na kojoj se takmičari osećaju sigurno, dok veselo obigravaju oko šporeta i rerne pripremajući jela. Uživanje im predstavlja priprema gurmanluka, đakonija, specijaliteta , a posebno vole kada im dođu dragi gosti, koji su spremni da sve isprobaju i pohvale, ali i da ocene njihov trud i hranu. Format “Dođi na večeru” ( Come dine with me) godinama se prikazuje sa velikim uspehom na mnogim svetskim kanalima,  a kako se snalaze takmičari-kuvari iz naše zemlje pogledajte svakog radnog dana od 13:30 na Prvoj Plus.
     

 

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije