Prva Plus :: Emisija http://prvaplus.prva.rs/emisija/rss.html sr http://prvaplus.prva.rs/img/logo.png Prva Plus :: Emisija http://prvaplus.prva.rs/emisija/rss.html Zavoli svoju baštu http://prvaplus.prva.rs/emisija/2207/zavoli-svoju-bastu.html Radnim danima u 8:30 - Alan Tičmarš i njegova ekipa stručnjaka, Met Džejms, Leticija Maklouf, Šarlot Ulenbrok i Valentajn Vorner, putuju Velikom Britanijom u potrazi za baštama iz snova kakve bismo svi hteli da imamo. ]]> Upoznaju i zanimljive likove koji stvaraju ove prostore i pokazuju nam da svi možemo imati baštu iz snova. U ovoj seriji gledamo najlepše privatne bašte u Velikoj Britaniji i odajemo počast njihovim strastvenim tvorcima. A tim stručnjaka pomaže nam i da svoja skromna dvorišta počnemo da gledamo na drugačiji način. 

]]>
Thu, 12 Apr 2018 13:03:00 +0100 Emisija http://prvaplus.prva.rs/emisija/2207/zavoli-svoju-bastu.html
Tri, dva, jedan - kuhaj! http://prvaplus.prva.rs/emisija/2192/tri-dva-jedan---kuhaj-.html Od četvrtka, radnim danima u 13:30 - Kulinarski TV show RTL-a u kojem se parovi takmiče u uzbudljivim i nepredvidljivim kulinarskim izazovima! ]]> Gastro entuzijasti se za titulu najboljeg i nagradu od 100 hiljada kuna takmiče u parovima. Dvadeset parova je podeljeno u dve grupe: u Belom timu su se okupili takmičari iz primorskog, dok su u Crvenom timu takmičari iz kontinentalnog dela Hrvatske. Kroz svaku epizodu vodi nas Doris Pinčić Rogoznica, a o sudbini kandidata odlučuje nova kulinarska tema u svakoj emisiji. Od presudne je važnosti, naravno, i njihova snalažljivost u pripremi jela koja ocenjuje žiri. Gledaoci imaju priliku da vide kako mesto odakle dolaze kandidati može da utiče na pripremu iste hrane, taj različit pristup pravljenja mediteranske i kontinentalne kuhinje i generalno atmosfere. S obzirom na to da se kuva u parovima, žiri ima na umu da oboje moraju da se trude u kuvanju, a ne da jedan kuva, a drugi samo pere sudove i "šverca" se. 

Proizvodnja: RTL

]]>
Tue, 10 Apr 2018 13:49:00 +0100 Emisija http://prvaplus.prva.rs/emisija/2192/tri-dva-jedan---kuhaj-.html
Najsmešniji kućni video http://prvaplus.prva.rs/emisija/1256/najsmesniji-kucni-video.html Radnim danima u 19:00 ]]> Kako i sam naziv govori, ovaj šou predstavlja zbirku kratkih filmova koji će vas nasmejati do suza. Projekat je započet još sredinom osamdesetih godina prošlog veka kada su gledaoci snimali amaterske, uglavnom spontane klipove i slali ih poštom u redakciju. Kako je tehnologija napredovala, a pogotovu sa pojavom interneta, ništa više ne sprečava milione ljudi širom sveta da zabeleže urnebesne situacije iz svakodnevnog života i podele ga sa nama. Šou je tako koncipiran da svaki snimak ulazi u sistem takmičenja i u konkurenciji je za nedeljnu nagradu koja iznosi 10.000 dolara. Nakon toga, prelazi se u drugi krug, gde cifre idu i do neverovatnih 100.000 dolara!

Vaš domaćin, Tom Bergeron, poziva vas na druženje sa Prvom Plus.

]]>
Wed, 21 Jan 2015 15:50:00 +0100 Emisija http://prvaplus.prva.rs/emisija/1256/najsmesniji-kucni-video.html