Uloguj se

Film

05. 01. 2018. 14:41   >>  09:39

G.I. Joe: Uspon Kobre

Ponedeljak, 8. januar u 20:16 - Elitni tim operativaca, kreće u neprekidnu avanturu, koristeći novu generaciju špijunske tehnologiije i vojne opreme.

Od egipatskih pustinja, do dubokog leda polarnih ledenih pokrivača, elitna jedinica G.I. JOE koristi najnapredniju špijunsku i vojnu opremu za borbu protiv korumpiranog trgovca oružjem, Destroa i misteriozne organizacije Kobra koja preti da ceo svet pretvori u haos. 

Od eksplozivnog i vizionarskog reditelja Stivena Somersa koji je potpisao globalne blokbastere kao što su „Mumija“ i „Povratak mumije“ stiže nam novi triler: Visokooktanska avantura nabijena akcijom: „G.I.JOE: Uspon kobre.“ Stvarajući čitavu mitologiju najpatriotskijih akcionih likova i katapulitrajući ih u bilsku budućnost, Somers stvara jedinstvenu i moćnu akcionu avanturu.

Okupivši međunarodnu glumačku ekipu sačinjenu od novih zvezda i veterana filmske industrije zajedno sa vrhunskim filmskim umetnicima, Somers stvara priču o heroizmu protiv terorizma – ultimativnom dobru protiv najgoreg zla.

Od planina centralne Azije do egipatskih pustinja, kroz gužve na pariskim ulicama do Severnog pola, elitni tim operativaca, kreće u neprekidnu avanturu, koristeći novu generaciju špijunske tehnologiije i vojne opreme da bi se borio protiv prodavca oružja Destra i narastajuće pretnje tajanstvene organizacije Kobra koji žele da gurnu čitav svet u haos.

 

Režija: Stiven Somers

Uloge: Denis Kvejd, Čening Tejtum, Ejdvejl Akinoje-Agbaje, Kristofer Ekleston, Džozef Gordon-Levit

Originalni naslov:G.I. Joe: The Rise of Cobra 

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije