Uloguj se

Film

14. 03. 2018. 16:38   >>  09:31

Žene iz Stepforda

Ponedeljak, 19. mart u 20:15 - Džoana Eberhard, uspešna predsednica televizijske kompanije, nakon šokantnih događaja, patnje i proživljenog nervnog sloma, seli se u najelitnije predgrađe Stepforda.

Rimejk filma iz 1975. nastao je po istoimenom romanu, a bavi se robotima, savršenim suprugama i neurotičnim parom s Menhetna, kao i njihovim komšijama. Nakon što je malo bolje upoznavala svoje komšije, Džoana je bivala sve sigurnija da se dešava nešto vrlo čudno. Tri žene koje žive u okolnim kućama sve do jedne izgledaju presavršeno, ispeglane individualnosti bez ikakvih posebnih osobina. Sve, osim njene nove prijateljice Bobi, koja je neurotična, ironična i sklona alkoholu. Njuškajući okolo, njih dve otkrivaju da je Džoanina sumnja potpuno opravdana i da su zaista te žene pomalo slične robotima. Ustvari, one i jesu roboti za koje su ih zamjenili
njihovi udruženi muževi u želji za poslušnim, seksualno krotkim suprugama bez ikakvih drugih karakternih osobina. Hoće li se Bobi i Džoana uspeti izvući iz cele priče pre no što bude prekasno? 

 

Režija: Frenk Oz 

Uloge: Nikol Kidman, Bet Midler, Glen Klouz, Metju Broderik, Kristofer Voken, Fejt Hil 

Originalni naslov: Stepford Wives

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije