Uloguj se

Film

06. 06. 2018. 13:31   >>  10:01

Kobno prestrojavanje

Utorak, 12. jun u 22:53 - Saobraćajni špic u jednoj od najprometnijih njujorških ulica inače ne bi pokrenuo niz događaja koji bi mogli ugroziti živote dva čoveka, ali...

Tog kobnog dana, jedan manji sudar će dva potpuna stranca pretvoriti u nemilosrdne suparnike. Njihovi načini su možda različiti, ali cilj će na kraju biti isti: obojica će sistematično pokušati da unište život onog drugog u bezobzirnom pokušaju da povrate nešto što su izgubili.
Kasneći na sud, uticajni advokat Gevin Benek manevriše kroz zakrčene njujorške ulice. U jednoj od traka je i Dojl Gipson, otac čije pravo da viđa decu zavisi od sudske odluke i on nema vremena za gubljenje. Njh dvojica se sudaraju i Gevin, da ne bi zakasnio na suđenje, ostavlja ček zbunjenom Dojlu i napušta mesto sudara ne pristavši da ga poveze. Dojl koji se leči od alkoholizma, kasni na sudsku raspravu gde treba da dokaže da može da brine o svojim sinovima. Ozlojeđen njegovim kašnjenjem, sudija strateljstvo dodeljuje Dojlovoj bivšoj supruzi. U međuvremenu, Gavin otkriva da je fascikla sa vrlo važnim podacima za slučaj koji vodi, ostala kod Dojla.
Naizgled, Benek i Gipson su veoma različiti, ali manja nezgoda dovela je ova dva stranca na ivicu samodestrukcije i dokazala da cilj ne bira sredstva kada se ljudi pretvore u zveri.  

 

Režija: Rodžer Mičel

Uloge: Ben Aflek, Semjuel L. Džekson

Originalni naslov: Changing Lanes

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije