Uloguj se

Film

20. 06. 2018. 15:51   >>  15:11

10 minuta do ponoći

Četvrtak, 21. jun u 22:41 - Iskusni policijski detektiv Leo Kesler i njegov partner Pol Mekken preuzimaju istragu ubistva mlade devojke i njenog dečka, okrutno likvidiranih neposredno nakon ljubavnog čina u kombiju.

Leo Kesler je cinični policajac u Los Anđelesu koji prati Vorena Stejsija, manijaka koji uživa u ubijanju obnaženih devojaka. Kada pravni sistem oslobodi Stejsija, Kesler odlučuje da sam krene u poteru za njim...
Deset minuta do ponoći je film o ubilačkom ponašanju Vorena Stejsija, mladog servisera kancelarijske opreme, koji ubija žene pošto odbiju njegovo seksualno nabacivanje. Dva detektiva iz Los Anđelesa, Leo Kesler i Pol Meken istražuju njegova ubistva. Stejsi izbegava tužbu nameštajući čvrste alibije i napadajući svoje žrtve dok su obnažene, čime smanjuje količinu dokaza na minimum. Kasnije tokom istrage, partner napušta Keslera koji podmeće dokaze kako bi smestio Stejsiju. Tada Stejsi u besu ubija tri devojke koje su prijateljice Keslerove ćerke. Dok juri ubicu koji je na slobodi i dok mu život ćerke visi o koncu, Kesler se suočava sa dilemom: Da li da postupi u skladu sa zakonom ili da uradi ono što nalaže pravda? 

 

Režija: J. Li Tompson

Uloge: Endru Stivens, Čarls Bronson, Lisa Ejlbaher

Originalni naslov: Ten to Midnight

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije