Uloguj se

Film

11. 07. 2018. 12:59   >>  09:39

Policajac sa Beverli Hilsa

Četvrtak, 12. jul u 20:15 - Aksel Foli je detektiv iz Detroita koji je poslat na prinudni odmor jer nije odustao od osvete ubistva svojih prijatelja.

Zbog nedostatka podrške, Foli u misiju kreće sam, i odlazi u velelepni Beverli Hils kako bi okončao šta je naumio. Biva upozoren od strane šefa policije Beverli Hilsa da se kloni nevolja, ali Foli ne odutaje i suprotstavlja se Stivenu Berkofu koji je krivac za ubistva njegovih prijatelja. U toku misije Foliju u pomoć pristižu i kolege Rouzvud i Tagart, a tu će se naći i prijateljica Dženi, pa će ovaj tim zajedničkim snagana pokušati da vrati pravdu na ulice Beverli Hilsa. 

 

Režija: Martin Brest

Uloge: Edi Marfi, Džadž Reinhold, Džoš Ašton, Lisa Eilbaher

Originalni naslov: Beverly Hills Cop (1984) 

 

Zanimljivosti o filmu:

- Uloga Aksela Folija bila je predviđena za Slivestera Stalonea ili Mikija Rurka.

- U prvoj verziji priče, Foli je trebalo da bude policajac iz Los Anđelesa koji je prebačen da radi na Beverli Hilsu kada mu se život okreće naopako.

- Scenario je imao desetine verzija koje su rađene godinama. Kada je Edi Marfi dobio ulogu, sam je doprineo promenama tako što je često u toku snimanja prilično improvizovao dijaloge.

- Pesma "Nasty Girl" koja je iskorišćena za scenu u striptiz klubu, preporučena je od profesionalne striptizete koja je glumila u filmu.

- Dejvid Kronenber (reditelj filma “Muve”) pozvan je da režira ovaj film, ali je odbio.

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije