Uloguj se

Film

15. 05. 2018. 13:21   >>  09:24

Policajac sa Beverli Hilsa 2

Ponedeljak, 21. maj u 20:15 - Aksel se vraća na Beverli Hils ne bi li priskočio u pomoć lokalnoj policiji koristeći vlastite metode u rešavanju zločina.

Nakon što mu je prijateljica ranjena, a sve ukazuje na slučaj tzv. “abecednih zločina” detektiv Aksel Folej ponovo napušta Detroit i putuje u Kaliforniju gde se susreće sa kolegama Bilijem Rozvudom i Džonom Tagartom. Njihov je zadatak da zaustave masovne pljačke koje podstiču nemire na Beverli Hils, a ne treba zaboraviti ni na Folejeve lične motive vezane za pronalazak osobe odgovorne za ranjavanje njegove prijateljice.

 

Režija: Toni Skot

Uloge: Edi Marfi, Džadž Rejnhold, Brigit Nilsen, Dik Stokvel

Originalni naslov: Beverly Hills Cop II (1987)

 

Zanimljivosti:

- Debitanski film Krisa Roka

- Prema dokumentarcu sa DVD izdanja, studio Paramaunt je prvobitno planirao da uđe u produkciju televizijske serije o policajcu sa Beverli Hilsa nakon uspeha prvog filma. Međutim, Ediju Marfiju se nije dopala ideja da se vrati na televiziju, pa je snimljen nastavak filma.

- Producenti Don Simpson i Džeri Brukhajmer angažovali su reditelja Tonija Skota, jer su bili oduševljeni njegovom režijom filma “Top gan”.

- Sa trajanjem od jednog sata i 42 minuta, ovo je najkraći od svih dosadašnjih filmova o policajcu sa Beverli Hilsa.

- Reditelj Toni Skot opisao je nastavak kao mešavinu prvog dela filma i “48 sati”, ostvarenja u kom je, takođe, igrao Edi Marfi.

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije