Uloguj se

Film

04. 07. 2018. 12:36   >>  15:05

Sve je moguće

Četvrtak, 5. jul u 20:15 - Uspešni finansijski menadžer provodi više vremena na svom mobilnom telefonu, nego sa svojom sedmogodišnjom ćerkom.

Kada izgubi poverenje u samog sebe i njegova karijera krene nizbrdo, naći će rešenje za sve svoje probleme u svetu mašte svoje kćeri.
Pre nego što se našao ispred kuće svojih prijatelja i tražio ljubičasto ćebence svoje kćeri usred noći, Ivan Danijelson je bio finansijski mag – fokusiran, uspešan i predan poslu. Ali kada ga njegova ćerka upozna sa princezama i njihovom kraljicom iz sveta svoje mašte, Ivan će krenuti sa njom na urnebesno putovanje koje će ga primorati da preispita vrednost odnosa koji ima sa svojom kćerkom i da redefiniše sopstveno shvatanje uspeha.
U ovoj porodičnoj komediji, Ivan i njegova sedmogodišnja ćerka Olivija ne uspevaju da uspostave odnos. Njegova karijera mu previše smeta da razume pravu vrednost vremena koju otac i ćerka treba da provedu zajedno, a ona je rešila da ne odustane od svog tate. Kada mu se odjednom ukaže prilika da ga imenuju na mesto o kojem sanja, Ivan će se naći razdvojen između svojih roditeljskih obaveza i borbe sa svojim protivnikom u kompaniji, dosadno pseudo-mističnim, Džonijem Vajtfederom. Ivan je oduvek bio neko ko je imao potpunu kontrolu, ali kada počne da je gubi, pojaviće se Olivija sa svojim malim savetima – predlozima za berzanske akcije, koje dobija od princeza i kraljice koje posećuje preko svog ćebenceta – svog „Gu-ga“.
I dok mu Olivija i njeni zamišljeni prijatelji pokazuju put, Ivan će se odjednom naći u svetu zmajeva i ostalih magičnih stvorenja – od kojih će se većina pokazati kao mnogo manje opasna od nekih njegovih kolega. Ubrzo će početi da peva i pleše u javnosti, da jede palačinke prekrivene kečapom i senfom i da se smeje sa Olivijom do kasno noć – i da, istovremeno, napreduje u svom poslu. Ivanova narastajuća potreba da se popne na korporativnoj lestvici primoraće ga da radi neke neverovatno detinjaste stvari. Istovremeno će izgubiti kontakt sa onim što je najvažnije u njegovom životu. Na kraju, shvatiće da se pravi uspeh ne može naći zapisan u nekakvoj biografiji. 

 

Režija: Keri Kirkpatrik

Uloge: Edi Marfi, Tomas Hejden Čurč, Jara Šahidi, Nikol Ari Parker, Roni Koks

Originalni naslov: Imagine That

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije