Uloguj se

Film

09. 09. 2017. 12:55   >>  14:55

Nemoguća misija

Sreda, 13. septembar u 22:00 - Itan Hant vođa je jedinice tajnih operativaca koja dobija zadatak da spreči krađu liste na kojoj se nalaze kodirana imena zajedno s pravim identitetima svih američkih tajnih agenata.

Osim toga, Hant mora da fotografiše kradljivca i da ga prati do mesta predaje podataka. Hantov tim detaljno planira operaciju ali ona neočekivano propada, jer je neko odao celi plan. Postavlja se pitanje ko je izdajica, a sumnja pada na Hanta, budući da je on među preživelima. Hantu ne preostaje ništa drugo nego da krene u potragu za pravim krivcem...

Nastao prema seriji "Nemoguća misija", popularnoj krajem 60-tih i početkom 70-tih godina, film je postigao fantastičan uspeh kod publike. Ukupno u svetskoj distribuciji zaradio je oko 700 miliona dolara. Sniman na lokacijama u Češkoj, Škotskoj, Londonu i Vašingtonu, s atraktivnim glumačkim imenima i renomiranim rediteljem Brajanom de Palmom, jednim od najuglednijih američkih režisera poslednjih tridesetak godina, film je prava poslastica za ljubitelje špijunskih trilera i akcionih filmova.

 

Režija: Brajan de Palma

Uloge: Tom Kruz, Džon Vojt, Emanuel Bert

Originalni naslov: Mission Impossible

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije