Uloguj se

Film

16. 08. 2018. 14:06   >>  15:25

Goli pištolj 3: Konačna uvreda

Petak, 17. avgust u 21:55 - Poručnik Frenk Drebin vraća se iz penzije zbog najvećeg slučaja dosad: ludi bombaš planira da aktivira bombu na svečanosti dodele Oskara!

Drebin se prerušava u Fila Donahjua i infiltrira se u šou ali pred njim je težak zadatak da otkrije gde se nalazi atomska bomba.

U ovom trećem nastavku popularne serije komedija Goli pištolj pratimo nove nezgode nespretnog poručnika policije Los Angelesa Franka Drebina. Ovaj nastavak, snimljen prema svim pravilima serijala, počinje s Drebinom kao srećnim penzionerom - kućnim tipom koga pozivaju da se vrati u akciju kad zla teroristička organizacija zapreti Los Anđelesu. Kao i u drugim filmovima Goli pištolj, taj zaplet je samo izgovor za neobuzdano, brzo nizanje štosova, u rasponu od satiričnog ruganja policijskim filmovima do pravog spektakla. A sve je to izvedeno sa savršeno ozbiljnim licima. Nilsen kao Drebin pruža svoju poznatu kombinaciju potpune gluposti i besmislenog dostojanstva. Film u broju šala pokušava da prati prethodne filmove Goli pištolj i Policijska akademija, koja ih je nadahnula. 
 

Režija: Piter Sigal

Uloge: Lesli Nilsen, Prisila Presli, Džordž Kenedi, O.J. Simpson

Originalni naslov: Naked Gun 33 1/3: The Final Insult 

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije