Prva Plus :: Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/rss.html sr http://prvaplus.prva.rs/img/logo.png Prva Plus :: Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/rss.html Spremni? http://prvaplus.prva.rs/novosti/2180/spremni-.html 1. aprila će vas zaboleti stomak od smejanja! ]]>

Ne 1, ne 2, ne 3, već 8 (i slovima: osam) filmova, pokoji skeč Državnog posla i prstohvat Ivana Ivanovića. 

09:47 U tuđoj koži 

12:07 Ima li pilota u avionu? 

13:59 Ima li pilota u avionu 2 

16:05 Usijane glave  

18:09 Usijane glave 2 

20:15 Goli pištolj 2.5: Miris straha 

22:02 Goli pištolj 3: Konačna uvreda   

23:42 Edi Marfi: Sirovina 

  

 (nije, časna reč!) 

 

 

 

]]>
Thu, 29 Mar 2018 11:02:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/2180/spremni-.html
Dan smeha http://prvaplus.prva.rs/novosti/1344/dan-smeha.html Koristite svaku priliku za smeh, jer to je najjeftiniji lek! ]]> Svetski dan šale, 1. april idealan je da vam podarimo ceo dan smeha na Prvoj Plus.  Uz neizbežno “aprililili” sjajni humor obogatiće programsku šemu našeg kablovskog kanala. Osmeh na licu “nacrtaće” vam Edi Marfi, Lesli Nilsen kao i mnoge druge svetske legende koje godinama zabavljaju publiku svojim humorom, sjajnim komičarskim nastupima i jedinstvenom interakcijom ispred kamera. 

Zato 1. April provedite uz Prvu Plus i ceo dan će vam biti radostan!

]]>
Fri, 31 Mar 2017 12:14:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1344/dan-smeha.html
Zvezdani mart na Prvoj Plus http://prvaplus.prva.rs/novosti/1770/zvezdani-mart-na-prvoj-plus.html Fenomen Zvezdanih staza ]]> Tokom marta, pored brojnih novina u programskoj šemi, stiže i lepa vest za sve ljubitelje Sci-Fi žanra.

Svakog utorka u terminu od 20:15, možete pratiti avanture Džejmsa Tajbirijusa Kirka i njegovog vernog saveznika Spoka.

Zvezdane staze se proglašavaju „fenomenom" koji spada u mitologiju popularne kulture. Reč je o nečemu što dužinom pojavljivanja (čitavih pedeset godina), a ne tek jednokratnim bljeskom, kao i raznovrsnošću manifestacija i uticaja zaista zaslužuje da se naziva fenomenom.

 

Spektakularne filmske večeri nisu naučna fantastika, one su na Prvoj Plus.

]]>
Wed, 15 Mar 2017 13:20:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1770/zvezdani-mart-na-prvoj-plus.html
Trka oko sveta http://prvaplus.prva.rs/novosti/1897/trka-oko-sveta.html Nov termin, stara pravila trke ]]> Na zahtev mnogobrojnih gledalaca odlučili smo da od ponedeljka 30.01. Trku oko sveta emitujemo u sledećim terminima: Premijera radnim danima u 10:30, dok će reprize biti emitovane vikendom u 12:45 i 14:15.
Ne propustite epizode ovog spektakularnog rijalitija i borbe za glavnu nagradu od milion dolara.


Vaša Prva Plus

]]>
Fri, 27 Jan 2017 09:52:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1897/trka-oko-sveta.html
Prva Plus slavi treći rođendan http://prvaplus.prva.rs/novosti/1883/prva-plus-slavi-treci-rodjendan.html Tri godine sa vama ]]> Dragi gledaoci,

Tri uspešne godine su za nama. Trudili smo se da kvalitetnim i zanimljivim sadržajem osvojimo vaše poverenje!
Bilo je dana kada smo bili Otkačeni poput Beti Vajt, a smeh nam je bio Stalna meta. Bilo je dana kada smo bili Izgubljeni kao Dve devojke bez love ali sreća pa se Prijatelji uvek nađu kad su potrebni. Sećate se koliko puta smo vas zvali: „Dođi na večeru!“ ali vama je uvek bilo preče da odete na ručak sa Sašom Mišićem jer njegova mama kuva bolje. Kad god smo putovali, uvek proradi to Južnjačko srce pa umesto u hladni Lilihamer, odemo na predivna ostrva da gledamo Kneza, Gocu i kompaniju kako se muče u Survivor-u, dok mi ispijamo koktele sa Dva i po muškarca. Povratak naravno, nije mogao da prođe bez komšinica Gilmor. Sećate se ćerke koja je uvek noću gledala Vampirske dnevnike i ostajala budna. Zbog toga je ujutru dok pijemo kafu uvek bila pomalo ćutljiva ali nakon jedne epizode Najsmešnijeg kućnog videa, postajala je prava Tračara.

Dosta toga smo prošli u poslednje tri godine, društvo se menjalo i mnogo novih lica je sa nama. Posebno u 2016. godini, pridružili su nam se Edi Marfi, Tom Kruz, Leonardo Dikaprio...
Danas slavimo rođendan i već pravimo nove planove za sezonu koja je pred nama. Očekuje nas još više uzbuđenja uz nove epizode serija Dve devojke bez love, Vampirski dnevnici i Stalna meta. Takođe, društvu će se pridružiti i 666 Park Avenue, Revolution, Arrow i OrangeCounty. Pored svega, očekujemo i nove filmske naslove koji definitivno donose više akcije i više strasti. Zato budite uz nas!

Vaša Prva Plus

]]>
Fri, 14 Oct 2016 18:42:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1883/prva-plus-slavi-treci-rodjendan.html
Vampirski dnevnici http://prvaplus.prva.rs/novosti/1880/vampirski-dnevnici.html Sezona 7 ]]> Ne propustite spektakl na Prvoj Plus!
Za sve ljubitelje Vampirskih dnevnika pripremili smo fenomenalno iznenađenje. Danas od 17:25 do 19:00, možete pogledati dve finalne epizode sedme sezone Vampirskih dnevnika.

 

Serija Vampirski dnevnici veoma je popularna širom sveta, a od samog početka radnja se zasniva i vrti oko Elene, koju tumači simpatična glumica Nina Dobrev i dva brata Salvatore, Stefana i Dejmona, koje glume Pol Vesli i Ijan Somerhalder.
Ovaj ljubavni trougao za koji su mnogi verovali da se nikada neće zaista završiti definitivno je okončan na kraju šeste sezone, odlaskom Nine Dobrev. Zbog specifične situacije, producenti su se opredelili za nešto drugačiji pravac, iako naizgled nikako da se udalje od ljubavnog trougla koji je izražen od samog početka serije.
"Kako je Elena otišla, njeno mesto nekako prirodno ispunjava Lili i postaje treća strana trougla", objašnjava Kerolajn Drajs. Inače, Lili je relativno nov karakter u seriji i majka Stefana i Dejmona. "Na taj način, iako nije romantična ljubavna priča, to je priča o odnosima, odnosno o braći koja se trude da bolje upoznaju svoju majku, dok ona pokušava da ih uvuče u njen život. Ponekad će manipulisati i okretati ih jednog protiv drugog, kako bi ih više pridobila, pa se na neki način i stvara kompleksan ljubavni trougao između njih troje. Međutim, momci počinju da shvataju šta se događa i pitaju se da li ih ona samo iskorišćava. Nakon toga, drže se zajedno kako bi se upešno izborili sa svim", producent Kerolajn Drajs objašnjava nešto više o novoj radnji serije za koju su se opredelili.
Govoreći detaljnije o konceptu relativno novog karaktera Lili, koju tumači Eni Veršing, Drajs kaže da će njen motiv napokon biti otkriven, kao i da je zaista svo vreme u suštini imala dobre namere.
Sedma sezona ove serije premijerno počinje u petak, 7. oktobra, ali mnogi zaljubljenici još uvek otvoreno komentarišu nezadovoljstvo gubitka jednog od glavnih likova, Elene. Ostaje da vidimo kako su producenti izveli da uspeh Vampirskih dnevnika ostane netaknut i nakon ovih izmena.

]]>
Mon, 3 Oct 2016 15:17:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1880/vampirski-dnevnici.html
Vice na Prvoj Plus http://prvaplus.prva.rs/novosti/1879/vice-na-prvoj-plus.html Srpski derbi ]]> U nedelju uveče od 00:30, pratite VICE Sports film o večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Ova utakmica nije samo običan fudbalski susret,već dugo ponos srpskog sporta. Navijanje i rivalstvo ova dva kluba traju već 70 godina a strast koja prati ljubav i mržnju prema ovim klubovima prepoznati su širom sveta.

Godinama fudbalski fanatici sa svih kontinenata dolaze na derbi u Beograd kako bi doživeli i prepričavali deo tog fudbalskog ludila. Zato je u proleće 2015.godine, na stadionu Crvene zvezde i VICE Sports snimao dokumentarni film o kojem se godinu dana pričalo među navijačima oba kluba.

Po završetku epizode Srpski derbi, pogledajte "Kako je sniman srpski Derbi", u kojem će biti prikazani brojni zanimljivi kadrovi i razgovori koji nisu ušli u konačnu verziju VICE Sports filma. Razgovarali smo i sa glavnim producentom filma Denom Bredlijem koji nam je prepričao svoja iskustva sa snimanja filma u Srbiji i utisak koji je na njega ostavilo večno rivalstvo između Crvene zvezde i Partizana.

]]>
Thu, 22 Sep 2016 13:23:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1879/vice-na-prvoj-plus.html
Premijerno u Srbiji http://prvaplus.prva.rs/novosti/1878/premijerno-u-srbiji.html Nova sezona serije Stalna meta ]]> U četvrtoj sezoni koja se premijerno emituje u Srbiji, naši junaci pred sobom imaju najteži zadatak do sada. Oni pokušavaju da spasu ljude od zlokobnog Samarićanina čiji uticaj sve više raste. Ris, Rut, Šo i Finč moraju zaštititi živote građana Njujorka po svaku cenu, a da pritom ne ugroze sopstvene.

Zbog toga, prinuđeni su da uzmu tajne identitete. Samarićanin povlači poteze koje naši junaci nisu u stanju da spreče i pitanje je vremena kada će se desiti prvo ubistvo. Na sve to, započet je rat bandi u kojem glavne uloge imaju Elajas i Dominik. Kako će se stvari razvijati, pratite radnim danima od 17:45 na Prvoj Plus

Režija: Džonatan Nolan

Uloge: Džim Kavizel, Taraji P. Henson, Kevin Čepmen

]]>
Tue, 20 Sep 2016 11:21:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1878/premijerno-u-srbiji.html
Vampirski dnevnici - sezona 6 http://prvaplus.prva.rs/novosti/1598/vampirski-dnevnici---sezona-6.html Od srede, 7. septembra na Prvoj Plus ]]> Peta sezona Vampirskih dnevnika, počela je sa tračkom nade za Elenu. Nakon strastvenog leta koje je provela sa Dejmonom, Elena se uputila na Vitmor koledž zajedno sa Kerolajn, ne znajući da je Boni žrtvovala svoj život za Džeremija. Dok su se Bonini prijatelji borili da je ožive, Stefan je morao da se suoći sa Silasom, a Ketrin je pokušavala da se navikne na smrtni život i činjenicu da je postala majka. Dejmonov odnos sa Elenom je bio pod znakom pitanja kada je saznao da je Enzo živ i željan osvete.

U šestoj sezoni, mesecima nakon ovih događaja i strašne tragedije koja je zadesila Boni i Dejmona, svako od preživelih pokušava na različite načine da se izbori sa gubitkom najbližih. Ono što se desilo Dejmonu i Boni ostaje misterija, kao i pitanje da li ipak mogu biti spašeni. U međuvremenu, Mistik Fol je i dalje zaštićena zona bez magije.

Šesta sezona  doneće nam mnoga uzbuđenja, a ukoliko žele da spasu sopstvene živote, naši heroji moraće da pronađu način da prevaziđu tugu koja ih je zadesila i da se konačno udruže.

 

]]>
Tue, 6 Sep 2016 12:37:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1598/vampirski-dnevnici---sezona-6.html
Prekid programa http://prvaplus.prva.rs/novosti/1861/prekid-programa.html Kvar na mreži ]]> Obaveštavamo gledaoce da je zbog kvara na mreži došlo do prekida programa.
Ekipe su na terenu, nadamo se da će havarija uskoro biti otklonjena i da ćemo nastaviti sa emitovanjem.

Hvala na razumevanju,

Vaša Prva Plus

 

]]>
Tue, 12 Jul 2016 11:54:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1861/prekid-programa.html
Maj na Prvoj Plus http://prvaplus.prva.rs/novosti/1719/maj-na-prvoj-plus.html Filmovi Edija Marfija ]]> Za sve ljubitelje dobre akcije i komedije, mesec maj je idealna prilika da uživaju u ovom spoju žanrova.

U borbi protiv dosade pomaže nam Edi Marfi sa brojnim hitovima kao što su 48 sati, Kolo sreće, Policajac sa Beverli Hilsa i mnogi drugi.

Ne dozvolite dosadi da vas sredi jer tu su Prva Plus i EDI.  

]]>
Tue, 10 May 2016 11:54:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1719/maj-na-prvoj-plus.html
Survivor takmičari http://prvaplus.prva.rs/novosti/1656/survivor-takmicari.html Saznajte sve što vas zanima o vip facama Survivora. ]]> Aleksandra Perović 
Pevačica

Atraktivna pop pevačica na javnu scenu Srbije došla je kao manekenka, a pevačku karijeru započela je kao pevačica grupe Mobi Dik. Nakon raskida sa bendom nastavila je solo karijeru, koja traje šest godina.

Izdala je jedan solistički album, snimila nekoliko singlova i imala zapažene nastupe na domaćim festivalima. 

Aleksandra je radila i na fakultetu Alfa kao asistent na smeru menadžment u sportu, gde je predavala čak tri predmeta.
Uvek odmerena u izjavama i ponašanju, poznata je i po savršenoj figuri i negovanom izgledu. Vežba svakog drugog dana, po dva i po sata. Ipak, nije oslobođena sitnih poroka. Nije pušač, ali razume ovisnike o nikotinu, jer je i sama navučena na – čokoladu!
“Kad čujem kako pušači protestuju radi zabrane pušenja na javnim mestima (kojih je sve više), uvek pomislim kako bi meni bilo kad bi neko na takav način zabranio da jedem čokoladu“, objasnila je jednom prilikom.
Veruje da će filipinska družina bačena u izolaciju ceniti njen borbeni duh, upornost i nada da će ostati do samog kraja. Budući da je optimista, nastojaće da pozitivni duh prenese i na svoju ekipu. Ali, da li će u teškim uslovima uvek gledati kroz „ružičaste naočare“?

 

Andrej Maričić 
TV voditelj


Kad je bio mali želeo je da postane pilot i glumac, a delimično je i uspeo u drugoj profesiji jer već godinama glumi Andreja Maričića. Da. On je zapravo Vladimir Vlajković, a pseudonim je dobio na TV Košava kada su svi voditelji morali da promene stvarna imena. Budući da je svoju emisiju radio pune tri godine pod pseudonimom i da ga je publika zapamtila kao Andreja, kada su stara pravila prestala da važe, odlučio je da ostane Andrej.
Zgodni TV voditelj detinjstvo je proveo u jednom malom selu kod Rume, gde njegovi i danas žive, i pamti ga po velikoj ljubavi koju je dobijao od svoje porodice, što mu je i najvažnije u životu. Iako su često imali materijalne krize, ljubav i pažnja su sve to nadoknadili. Od petnaeste godine, kada je upisao srednju školu u Staroj Pazovi, živi samostalno. U Beograd dolazi posle upisa na fakultet i tu počinje svoju voditeljsku karijeru. Ima mnogo ideja, kreativan je, ali smatra da to nije dovoljno pokazao i da je Survivor velika šansa da posle toliko godina mučenja i truda pokaže da vredi i zaslužuje više nego što mnogi misle.
Četiri godine je u emotivnoj vezi, pa ga roditelji stalno teraju da se oženi... Devojka Marija ga na to ne forsira. Veruje svojoj devojci i ne sumnja da će daljina i razdvojenost uticati na njihove emocije. Ona njega neće prevariti, kao ni on nju, tvrdi. Oduvek je bio veran tip. Napetost rešava odlascima u teretanu, a trenira i američki fudbal. Najopasnija i najhrabrija stvar koju je do sad uradio bila je spasavanje deteta koje je padalo iz autobusa.
Svojom upornošću uspeo je da stigne i do Holivuda. Svakodnevno je jednom filmskom studiju slao mejlove i na kraju su mu se javili. Odredili su mu profil glumca i uloga koje bi mogao igrati. Vin Dizel, ni manje ni više. Ušao je u finale kastinga koje će se krajem godine održati u L.A. Da li će i na Filipinima primeniti istu taktiku upornosti i doći do poslednjeg kruga?

 

Biljana Cincarević 
Slikarka

Kao i žene na njenim slikarskim platnima, i ona je seksi, provokativna, strastvena, ekscentrična. Jedni je vole, drugi joj traže mane, a ona je samo dovoljno hrabra da živi po svojim pravilima, ne pravdajući se nikome. Kaže da nije svesna svoje provokativnosti i da je sve što radi potpuno prirodno.

Uporedo je završila četvrti razred srednje ekonomske škole i prvu godinu studija na Akademiji primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek zidno slikarstvo, a na fakultetu je opsednuto proučavala religiju.

Biljana nije samo jedna od najpopularnijih slikarki već i modna muza domaćih kreatora. Slikala se za domaći Playboy, ali odevena u malu crnu haljinu, uvezana lancima, kako bi pokazala da ima stav, a ne da je dobra riba. Podržali su je i tadašnji muž i ćerkica i roditelji. Nije više u braku, a tvrdi da ona i njen bivši muž imaju bolji odnos sada nego kada su bili venčani.

Aktivna je i politički, u LDP-u, jer smatra da je to potreba svih mislećih ljudi i da to ostale ne treba da iznenađuje. Srbiju je jednom opisala kao “memljivu, prljavu kuću, punu miševa i pacova”, a ona nije od onih koji i dalje mirno sede i gledaju TV. 

Vređa je što je rođena u takvoj sredini. Bilo je vreme da je promeni!

 

Bojana Barović 
Manekenka


Pored manekenstva, Bojana se oprobala kao glumica, a bila je i jedna od članica muzičke grupe „Models”.

Skoro se preselila u Los Anđeles (prethodno je živela i u Njujorku), a putuje širom sveta. Najviše se raduje svakom povratku u Srbiju.

U svetu mode debitovala je sa 14 godina, postala članica agencije FOX, nakon čega su usledili uspešni angažmani u Evropi i Aziji. Krasila je editorijale čuvenih magazina Marie Claire i L’Officile, a bila je specijalna gošća i voditeljka emisije “Jedan dan sa...” koja se emituje na francuskom Fashion TV-u. U Parizu je živela tri godine, kasnije je otišla u Dubaji, pa u Ameriku. Pored manekenskih angažmana Bojana je ove godine dobila i glumačku šansu u novoj seriji kanla HBO “How to make it in America”.

Pre toga je u sam centar pažnje svetskih medija dospela zbog veze sa Poom Gasolom, košarkašem Los Anđeles Lejkersa i reprezentativcem Španije. Na naslovnim stranama naših i hrvatskih medija našla se nakon što su je paparaci uslikali na Hvaru zajedno sa Markom Miškovićem.
Volela bi da glumi Bond devojku, da nađe pravu ljubav i da uvek bude zdrava.
Tvrdi da su joj glavni aduti znanje jezika i borilačkih veština, kao i pozitivan duh, snalažljivost i upornost.
Sigurno će joj nešto od toga zatrebati i u Survivoru, ako lepota ne bude dovoljna, jer cilj joj je pobeda!

 

Edin Škorić 
Odbojkaš

197cm visoki odbojkaš i dugogodišnji odbojkaški reprezentativac Srbije rođen je u Bihaću, u Bosni. Tamo je živeo do druge godine, a onda se njegova porodica preselila u Zagreb gde su živeli do Edinove 16. godine. Imao je divno detinjstvo puno igre, smeha i podrške roditelja. U Zagrebu je zavšio osnovnu školu, započeo srednju, a onda je usledila još jedna selidba, u Beograd. Odbojkom je počeo da se bavi sa devet godina, a već sa šesnaest je potpisao prvi profesionalni ugovor.

Prvi put se zaljubio na moru sa 13 godina u Holanđanku. Kaže da nije zaljubljive prirode i da mu treba mnogo vremena za to. Ipak, u bivšu suprugu Ivanu zaljubio se na prvi pogled. Ivana i on imaju dvoje dece, a razveli su se prošle godine. Kaže da još nije uplovio u novu emotivnu vezu i da mu se ljubav na ostrvu sigurno ne može desiti jer je to kratak period da bi nekog upoznao. Survivor shvata kao igru, takmičenje i misli da tu nema mesta za romansu. Ali na ostrvu će biti mnogo lepih žena, a on je slobodan, pa ko zna...
Znatiželja, avanturizam i igra su razlozi njegovog učešća u Survivoru. Naravno da je i novac bitan ali Edin tvrdi da nije primarni motiv.
Najviše će mu nedostajati deca, kao i roditelji i prijatelji. Kada je ćerkici rekao da ide u Survivor ona ga je zamolila: "Molim te tata, čim dođeš na ostvo da nacrtaš veliko srce u pesku i da u njemu napišeš moje ime, da znam da misliš na mene". Bivša supruga Ivana, koja je pre dve godine i sama učestvovala u rijalitiju, dala mu je samo jedan savet: “Budi ono što jesi!”

 

Goca Tržan 
Pevačica

Gocu znamo kao jaku ženu, samouverenu i energičnu. Osobu koja sve drži pod kontrolom – karijeru, muža, dete. Goca tačno zna šta hoće, pa kada je već tako, onda sve mora da bude na mestu koje je ona odredila. I nikako drugačije.

Na muzičkoj sceni Srbije napravila je pravi haos sa grupom TAP 011, gde je u tandemu sa Ivanom Pavlović otpevala neke od najvećih hitova devedesetih: Bunda, Gaće, Okreni broj 95... Drugi preokret pravi 1999. kada je napustila bend i krenula u solo vode i to veoma uspešno. Karijeru je gradila dobrim pesmama, stalnim promenama imidža, harizmom i sjajnim odnosom sa publikom i medijima.

Žudnja za ekstremnim doživljajima odvodi je u filipinsko bespuće kako bi dokazala da je zaista jaka, izdržljiva i prilagodljiva. Bolji test nije mogla da izabere. Međutim, ambiciju da stigne do kraja i pobedi lako joj mogu osujetiti potreba da sve bude po njenom i „predugačak jezik“. Da li će naučiti da popusti kad treba i da kad-kad skrati jezik?

 

Jelena Mrkić 
Pevačica
Ona je pevačica sa diplomom Fakulteta fizičke kulture i odbojkaški sudija. Pored različitih poslova kojima se bavi, Jelena Mrkić je javnosti poznata i kao sestra od tetke pop pevačice Nataše Bekvalac. Na sebe je skrenula pažnju lezbijskim scenama u spotu za pesmu “Doveče”, koji je izazvao veliko negodovanje i polemike u javnosti. Nakon toga imala je nekoliko festivalskih nastupa, radila je kao igračica na EXIT-u, kao i u poznatim beogradskim klubovima, bila je prva cica s naslovnice muškog magazina CKM. Zabavljala se sa fudbalerom Zvezde Nikolom Trajkovićem koji je za nju rekao da je najdivnije stvorenje koje je ikada upoznao. Trenutno nema dečka.
Do svoje devete godine živela je u Benkovcu ( Hrvatska), a kada su joj se roditelji razveli, sa majkom se preselila u Srbiju gde je nastavila školovanje. Njen život je tada dobio sasvim drugačiji pravac.
Jelena je u izvanrednoj fizičkoj kondiciji, svakodnevno trenira i puno pažnje posvećuje svom izgledu. Smatra da je lojalna, pravedna i da pozitivno gleda na svet. Druželjubiva je, pa ne sumnja da će lako uspostaviti kontakt sa ostalim takmičarima. Prijatelji joj zameraju da ponekad brzopleto i impulsivno reaguje, što joj može u napetoj atmosferi filipinskog pakla pokvariti odnose sa ekipom.
Ipak, ona veruje u svoju istrajnost i kaže da sve što započne završi do kraja. Da li će uspeti da odoli pristicima Survivora i svima pokaže koliko ima čvrstu volju kada stremi pobedi?

 

Katarina Vučetić 
Manekenka

Katarina je najpoznatija po herojskom podvigu kada je ubedila čoveka da ne skoči sa Brankovog mosta. Dugo se pričalo da li će Katarina postati i stalni član specijalnog pregovaračkog tima MUP-a Srbije za ovakve slučajeve ali se na Katarininu žalost, ništa od toga nije desilo.

Rođena je u Kruševcu, ali je odrasla u Nišu. Kao mala, aktivno je trenirala plivanje i osvojila čak 450 medalja, u svim konkurencijama. Već sa 12 godina odvojila se od porodice da bi trenirala u Makedoniji. Bila je veliki talenat, ali kada je došlo vreme da se stoprocentno posveti sportu i počne da koristi “hemiju” rekla je “Dosta!”.

Okrenula se manekenstvu. Na izboru za mis Jugoslavije 2002. godine, Katarina se plasirala u prvih deset i stekla pravo da se takmiči na međunarodnom izboru na Filipinima. Tamo je dobila titulu za najbolje sportsko telo. Ubrzo su stigle i ponude od modnih agencija, a poslednjih nekoliko godina radi za agenciju “Fox”. Glumila je u spotu pop pevača Bojana Marovića za pesmu “Kao ti”, a zaštitno je lice poznate marke voćnih sokova. Manekenstvo smatra hobijem, želja joj je da dizajnira kožne tašne sa poludragim kamenjem.

Katarina bračne ponude dobija od svoje 16. godine, a trenutno nije u emotivnoj vezi.
U rijalitiju će se predstaviti onakva kakva jeste. Bila bi srećna da preživi sve teške momente koji je čekaju, iako nije spremna da do glavne nagrade dođe ne birajući sredstva. Smatra da je jaka i stabilna, tako da će svojim Survivor sapatnicima uvek biti dobar oslonac I podrška. Ali šta će se desiti kada i njoj sve ne bude išlo glatko? Da li će potražiti nečije čvrsto “rame za plakanje”?

 

Marko Bulat 
Folk pevač


Ako se za nekog u Srbiji može reći da je pravi narodnjak, to je on. Za 14 godina profesionalnog bavljenja muzikom Marko Bulat nije snimio pesmu koja je na granici folka i popa, i na njegovim nastupima nema mikseva, samo čista narodna muzika. Svojevremeno je bio sinonim najboljeg splavarskog provoda, a to je za mnoge i dan danas. Najpoznatiji po hitovima “Ritam oko”, “Svanulo je svanulo”, “Prijatelji, braćo, kumovi”...
Osim po kafanskim pesmama poznat je i kao veliki fan filmskog serijala “Ratovi zvezda”. Figurice, maske i oružje koji su korišćeni na snimanju sage, a koje Bulat poseduje u svojoj kolekciji, vredne su oko 20.000 evra! Kao pravi fan redovno posećuje i svetske sajmove, na kojima kupuje suvenire, a na poslednjem spratu svoje kuće ima pravi mali muzej “Ratova zvezda”. Fliper iz filma je jedan od poslednjih rekvizita koji je kupio.
Što se tiče Survivora, kaže da zbog novca nije prihvatio poziv za učešće.
“Novac sam zaradio, popularnost imam, i jedini razlog odlaska je da pobedim sebe, da utvrdim samopouzdanje, da se istestiram. Sve što me tamo čeka je samo čaša hladne vode, što se tiče uslova, a samo ljudi mogu da naprave lošu atmosferu, svojom nervozom i negativnom energijom. Znam da ću zbog takvih ljudi uvek morati da držim ručnu, ne daj Bože da vide moju drugu stranu“, kaže Marko, koji smatra da posle 18 godina rada u kafani odlično poznaje ljude i po njegovom mišljenu su svi proračunati, koristoljubivi i svi razmišljaju o novcu!
On će na ostrvu razmišljati samo o supruzi Marijani, koja je pustila suzu kada je odlučio da ipak ide.

 

Milan Rus
Baletski igrač


Prvi je solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu i nosi većinu glavnih uloga sa repertoara. Možda bi se njegova karijera danas razvijala na pozorišnim i scenskim daskama Francuske da je posle srednje škole otišao u Kan na akademiju koju je upisao, ali ga je povreda sprečila da tamo nastavi školovanje. Milan je, naime, samo tri dana pred put na probi ozbiljno povredio prednje ligamente, a oporavak je trajao čak godinu dana. Malo je reći da je doživeo šok, ali kako život ide dalje, tako je i Milan posle oporavka nastavio da igra, ali u SNP u Novom Sadu. Posle pet sezona prešao je u Nacionalni teatar u Beogradu, gde je i dan danas. Povrede ga ni kasnije nisu zaobišle, pa je još dva puta bio ozbiljno izbačen iz koloseka, i to uvek pred velike događaje. Meniskus je prvi put povredio pred novinarsku premijeru na festivalu u Kolumbiji, a drugi put pred izvođenje presdtave “La Capinera” sa Ašhen Ataljanc.
Prvi je u svojoj porodici koji se bavi umetnošću, a balet je počeo da igra tek u 14. godini, kada ga je najbolja drugarica povela sa sobom u baletsku školu. Imao je veliki talenat pa je osnovnu, koju je preskočio, završio za dve godine i upisao srednju.
Sem baleta ne bavi se nijednim drugim poslom, živi skromno, podtstanar je. Imao je tri duge veze, a trenutno je singl.
Razlog njegovog učešća u Survivoru su slava i novac. Njegovi najbliži, porodica i prijatelji, bili su veoma iznenađeni kada im je saopštio da ide na Filipine, jer je veliki konformista, ali smatraju da će baš on biti pobednik.

 

Miloš Vlalukin 
Glumac

Bio je dečko koji obećava. U predstavi pozorišta Boško Buha. Njegove kolege kažu da je i u stvarnosti tako, i da ćemo od ovog glumca tek videti velike stvari. Oni prvenstveno misle na uloge koje dolaze, a tridesetogodišnji Beograđanin dobio je priliku da u Survivoru pokaže sve svoje talente, i ljudske i glumačke.
Ali, tamo će Milošu Vlalukinu biti potrebno mnogo više od glume da izdrži ono što ga čeka, jer surovi uslovi ne dozvoljavaju cigarete, alkohol i još mnogo toga. A Miloš je strastveni pušač. Po sopstvenom priznanju konzumira čak 30 cigareta dnevno! Nekoliko puta je pokušao da ostavi duvan, ali ga je stresan posao sprečio u tim namerama. Od alkohola voli da popije pivo, 5 komada dnevno.
Filipinsko surovo ostrvo biće zaista veliki izazov i iskušenje za ovog glumca, koji upis na FDU smatra životnim preokretom. Za MIloša Vlalukina znamo iz filmova “Who the fuck is Miloš Branković?” i “Sutra ujutru”. Glumio je u nekoliko televizijskih serija. Najviše posla ima u pozorištu, ali on sanja o velikoj filmskoj ulozi kojom će pokazati svoju vrednost. Smatra da je njegov talenat nedovoljno iskorišćen i film mu je najveća želja.
Trenutno živi sam, a prethodno je četiri i po godine živeo sa glumicom Nadom Šargin. Priznaje da nije veran tip. Kada krene put filipinskom pakla, možda ćemo o misterioznom Milošu i njegovim ljubavnim podvizima saznati nešto više od devojaka sa kojima je bio.

 

Nenad Knežević Knez 
Pop pevač

 

Prvi javni nastup imao je sa šest godina kada je pobedio na dečijem festivalu “Naša radost” u Titogradu (današnjoj Podgorici).. U srednjoj školi imao je svoj bend i u to vreme nastaju pesme “Da l` si ikada mene voljela” i “Kao magija” koje će mu tek kasnije doneti veliku popularnost. Knezov zvezdani put počinje 1992. na festivalu MESAM posle kojeg je pesma “Da l’ si ikada...” postala prvi dens hit u tadašnjoj Jugoslaviji. Dve godine kasnije objavljuje album “ Kao magija” koji mu donosi uspeh, mnoge nagrade, koncerte. I naredna dva albuma potvrđuju njegov talenat i popularnost, a iz tog vremena ostaju upamćene saradnje sa Rambom Amadeusom u hitu “Đed Niko” i glumcem Branislavom Lečićem za pesmu “Bubamara”. Ima veliki broj nagrada i pobeda na domaćim festivalima, sarađuje i sa narodnjacima, producent je...

Živi u Beogradu sa suprugom Ninom, sa kojom se venčao na svoj rođendan 1995, i ćerkicama Andreom i Ksenijom. Kao jedino muško u kući nema privilegije, pa je često u kuhinji, jer mu je kuvanje hobi, a bez imalo skromnosti tvrdi da je za harmoniju u porodici, i pored estradnog posla, zaslužan upravo on. Ono što mu sledi je više od mesec dana na nepoznatom ostrvu, daleko od porodice.

Kako tvrdi da je tolerantan, verujemo da će to biti karta na koju će zaigrati u napetim trenucima. A kao jedan od starijih, muških učesnika Survivora, mogao bi da postane i „glas razuma“ koji će drugi saslušati i možda poslušati. Videćemo!

 

Nikola Rokvić 
Folk pevač


Sin poznatog folk pevača Marinka Rokvića je već sa 4 godine počeo da peva i pokazuje veliki talenat za muziku, ali tada Nikola nije voleo narodnjake, pa ni pesme svoga oca. Tek na polovini osnovne škole, kada su ’90-e bile na vrhuncu shvatio je da svi slušaju turbo folk pa se i on priključio većini. Budućnost je pokazala da je odabrao pravu stvar, jer je danas Nikola Rokvić jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike mlađe generacije. Na početku je imao tatinu podršku, pa nije morao da traži svoju zvezdu u muzičkim takmičenjima, a posle velikog uspeha prvog albuma “Oprosti mojoj mladosti” stao je na svoje noge.

Šarmantan, zgodan i spontan, Nikola važi za jednog od najpoželjnijih gradskih momaka. I medijima je „na oku“, pa su ga često dovodili u vezu sa mnogim ženama s kojima je viđen u društvu. Za takve priče on ne haje i uglavnom ih ne demantuje.
Prijateljstva su mu dragocena i zato svaki slobodan trenutak provodi u dobrom i veselom društvu. Ponekad sa drugovima odigra partiju basketa, a često sa njima zna da osvane na splavu. Međutim, Nikola nikako nije mladić okrenut ličnim zadovoljstvima. Veoma je emotivan i požrtvovan, te mu nije teško da odreaguje ako oseti da su ugroženi bespomoćni i nedužni.
Na Filipinima će se truditi da u svakom momentu bude čovek i da pokaže da se ova igra može igrati srčano, a da se ne zaborave ljudske vrline. Pobeda mu nije prioritet, već od projekta očekuje dobro druženje i zabavu. Hoće li mu izolacija, iznemoglost, glad i „zatrovani“ međuljudski odnosi zaista biti zabavni?

 

Nikolija Jovanović 
Pevačica i foto model


Nikolija, ne samo da liči na svoju mamu Vesnu Zmijanac, nego i intrigira javnost kao što je to Zmiki radila u svoje vreme.

Nikolija se ne razlikuje mnogo od drugih, mladih devojaka. I ona voli noćni život i izlaske. Ipak, kao ćerki poznate mame, njeni izlasci u noćni provod nisu mogli da ostanu nezapaženi. Paparaci su samo čekali svojih 5 minuta, i dočekali. Tako je Nikolija uhvaćena u prljavom plesu sa jednim članom benda „50 Cent“ na privatnom žuru, nakon beogradskog koncerta. Od tada za nju nema mira, vrebaju je na svakom koraku.

Odlazak u inostranstvo promenio joj je život. U Atini je studirala američki koledž za međunarodni biznis. Pre nekoliko godina, obnažila se za grčki magazin “Max”. Volela bi da se ostvari i kao igračica i pevačica.

Ova zgodna devojka kaže da ne trpi bezobrazluk i pokvarenost i ističe kao svoje glavne atribute pravednost i strpljenje. Na Filipine kreće ushićena sa ciljem da pokaže svoj maksimum. Izazovi koji je očekuju odgovaraju njenoj avanturističkoj crti, a sigurno će doprineti i većoj popularnosti.

 

Toni Zen 
Reper


“Ja ne pevam, ja repujem!”. To je odgovor makedonskog muzičara Tonija Zena, kada ga pitate koju vrstu muzike peva, jer verovatno, ako ste iz Srbije niste čuli za njega. Muzičku karijeru započeo je sa 20 godina, i već je snimio tri albuma. Sprema i četvrti.

Rođen je kao Toni Petkovski u Skopju.. Bio je veselo, komunikativno dete, koje je uvek bilo ispred zgrade u igri s drugovima. Sport mu je od malena bio velika ljubav, pa je završio Srednju školu za fizičku kulturu. I dalje živi u glavnom gradu Makedonije s roditeljima i četiri mačke.

Veoma je popularan u Makedoniji, gde ima mnogo nastupa. Sa svojim menadžerom vlasnik je nekoliko klubova. Obožava tetovaže i ima ih nekoliko, a najupečatljiviji tatoo ima na desnoj plećki. Veliki zeleni gušter odavno se tu odomaćio. I on je spreman za Filipine!

Novac mu je veliki motiv za učešće u Survivoru, ali je, kaže presudilo nešto drugo. Poželeo je da se isključi i pobegne od moderne tehnologije, jer je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini u urbanoj džungli i poželeo je da na bar 5 nedelja bude AVATAR u pravoj džungli. Dobio je priliku i želi da je iskoristi. Nada se da će iz Survivora izaći duhovno obogaćen, da će predstaviti sebe u najboljem svetlu širokoj publici.

Ima devojku, za koju kaže da mu je srodna duša, i ne bi mogao da se zaljubi na ostrvu.

 

Vesna Zmijanac

Pevačica narodne muzike


Ona je legenda narodne muzike. O njoj „znamo sve“, bez obzira da li je trač ili istina. Za Vesnu to više niije ni važno jer, kako sama kaže, sve priče o njoj su već rasprodate.
Svoje muzičko ime je u nekadašnjoj Jugoslaviji gradila fantastičnim pesmama, glasom, hitovima za sva vremena, mada je publici i novinarima uvek bila intrigantna i zbog svog izgleda, harizme, seskepila, ljubavnih veza.

“Nevera”, “Dođi što pre”, “Kazni me, kazni”, “Ne kunite crne oči”, “Jorgovani”, “Svatovi” naslovi su samo nekoliko hitova Vesne Zmijanac koji su i dan- danas aktuelni, a Miroljub Aranđelović Kemiš, Vlada Jovanović, i još neki poznati muškarci bili su njene velike ljubavi o kojima se i posle toliko vremena priča i piše. Sa prvim mužem Kemišom imala je kratak brak, dok je sa Vladom Jovanovićem dobila ćerku Nikoliju.

Druga polovina devedestih prošla je bez Vesne Zmijanac, koja se povukla sa estrade na svoje imanje na planini Bukulja, a onda se 1999. vratila velikim hitom “Da budemo noćas zajedno”. Sledeće godine objavljuje romansiranu autobiografiju “Kad zamirišu jorgovani”.

Danas je Vesna posvećena makrobiotičkoj ishrani i meditaciji, koje su joj promenile život nabolje. Uživa u svakom trenutku spokoja, mira i tišine, i za sebe više ne želi ništa posebno jer smatra da su sve njene želje već ostvarene. Vesnine oči uprte su u naslednicu Nikoliju čiju sreću stavlja ispred svoje.

Otkud Vesna u Survivoru? Razlog sigurno nije slava. Pare? Delimično da, jer bi osvojeni novac uložila u izgradnju centra za meditaciju. Ipak, osnovni motiv zbog kojeg se otisnula u filipinsku džunglu je činjenica da je ovo još jedno iskustvo koje joj je nedostajalo.

]]>
Thu, 7 Apr 2016 12:56:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1656/survivor-takmicari.html
Nedelja Betmena na Prvoj Plus http://prvaplus.prva.rs/novosti/1599/nedelja-betmena-na-prvoj-plus.html Od ponedeljka 21. marta na Prvoj Plus ]]> U susret nedelji Betmena na Prvoj Plus, rešili smo malo bolje da se upoznamo sa misterioznim Brusom Vejnom i saznamo ko je zapravo Betmen.
TRAGEDIJA
Glavna odlika koja definiše Brusa Vejna je tragedija. Jedne noći dok su se vraćali kući, mladi Brus i roditelji Tomas i Marta, rešili su da skrate put prečicom kroz mračnu uličicu. Iz senke, prikazala se silueta čoveka sa pištoljem. On je zahtevao dragocenosti i u svom tom metežu roditelji mladog Brusa su ubijeni na njegove oči. Posledica ovog tragičnog događaja dovela je do toga da Brus Vejn postane Betmen, sa željom da niko nikada ne prođe kroz ono što je njega zadesilo.


TRENING
Tokom sledećih 10 – 12 godina, Brus se čeličio do fizičkog i mentalnog savršenstva, postajući atleta i ekspert za nauku, kriminologiju, psihologiju, kao i majstor prerušavanja, obmane i veština koje bi eventualno mogao da iskoristi protiv neočekivanog suparnika. U filmovima Kristofera Nolana, Brus je pohađao Prinston univerzitet pre nego što je nestao iz Sjedinjenih Američkih Država na sedam godina kako bi se posvetio treningu i spoznao svet oko sebe.


MRAČNO PREDSKAZANJE
U stripovima, nakon neuspešne prve borbe protiv kriminala, Brus je sedeo krvareći dok je polako shvatao da mu nedostaje oštrina. Uvidevši da su kriminalci sujeverni i da su hrabri samo u gomili, došao je do zaključka da mu je potreban simbol, znak pravde koji će od same pomisli uterati strah u kosti zločincima. Poput predskazanja, slepi miš je uleteo kroz prozor Brusa Vejna dajući mu ideju za zaštitni znak. U Nolanovim filmovima, Brus je bio inspirisan stvorenjem koje ga je užasavalo dok je bio mali, sve dok nije prevazišao strah.

Želite da saznate JOŠ? Da saznate više o Betmenovim saveznicima, kliknite "OVDE"

]]>
Wed, 16 Mar 2016 16:11:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1599/nedelja-betmena-na-prvoj-plus.html
Dobitnici nagrada http://prvaplus.prva.rs/novosti/1535/dobitnici-nagrada.html Nagradni konkurs: Stavi Prvu Plus na pravo mesto ]]> Zahvaljujemo se svim učesnicima našeg nagradnog konkursa. Nakon konsultacije sa našim stručnim timom, objavljujemo pobednike:

 

1. Petar Radulović, Beograd

2. Dejan Milojević, Beograd

3. Andrija Radojević, Kruševac 

 

 

]]>
Mon, 4 Jan 2016 14:17:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1535/dobitnici-nagrada.html
Nagradni konkurs: Stavi Prvu Plus na pravo mesto http://prvaplus.prva.rs/novosti/1532/nagradni-konkurs-stavi-prvu-plus-na-pravo-mesto.html Odluka o nagradnom konkursu ]]> Zbog sumnje u regularnost glasanja na Instagram profilu kanala Prva Plus, a u okviru nagradnog konkursa "Stavi Prvu Plus na pravo mesto", doneta je odluka da glasanje bude prebačeno na Facebook stranu Prve Plus, nakon čega su neki od takmičara unapred najavili svoju nameru da pokušaju da dođu do nagrada na neregularan način i preko glasanja na Facebook stranici.

 

Ovim putem se izvinjavamo svim poštenim takmičarima zbog neprijatnosti i obaveštavamo sve učesnike da će naš stručni tim analizirati rezultate i njihovu regularnost, a konačna odluka o regularnosti glasanja i ishodu konkursa će biti objavljena nakon praznika. Cilj nam je da odluke budu u skladu sa objavljenim uslovima konkursa i da nagrade odu u prave ruke.

 

Vaša Prva Plus

]]>
Wed, 30 Dec 2015 11:56:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1532/nagradni-konkurs-stavi-prvu-plus-na-pravo-mesto.html
Nagradni konkurs Prve Plus http://prvaplus.prva.rs/novosti/1480/nagradni-konkurs-prve-plus.html "STAVI PRVU PLUS NA PRAVO MESTO” ]]> NAGRADNI KONKURS PRVE PLUS

„Stavi Prvu Plus na pravo mesto” 

  1. Kablovski kanal Prva Plus (u daljem tekstu Organizator) organizuje nagradni konkurs povodom rođendana.
  2. Tema nagradnog konkursa je “Stavi Prvu Plus na pravo mesto”.
  3. Nagradni konkurs počinje 14. oktobra 2015. godine i traje do 30.12.2015 u 12:00.
  4. Učesnici nagradnog konkursa treba da pošalju fotografiju na kojoj se jasno vidi logo Prve Plus (odštampan na papiru ili vidljiv na bilo koji drugi način) u  inbox, na zvaničnoj Facebook strani Prve Plus. Nakon provere, sliku će organizator podići na Instagram profil Prve Plus. Uz sliku, obavezno napisati ime, prezime, adresu boravka, mesto i vreme kada  je fotografija napravljena. Jedan učesnik može poslati jednu fotografiju.
  5. Fotografija mora biti u elektronskom formatu: JPEG,  minimum 1024 px širine i ne sme biti obrađivana u programima za obradu slika
  6. Javno glasanje za najbolju fotografiju će se odvijati na Instagram profilu Prve Plus koji možete videti klikom "OVDE". Slanjem svoje fotografije na Facebook stranu i njenim objavljivanjem na našem Instagram profilu postajete učesnik nagradne igre. 3 fotografije koje budu imale najveći broj “lajkova” na kraju glasanja (30.12.2015. u 12:00) biće nagrađene na sledeći način:

1. Televizor

2. Tablet

3. Mobilni telefon

Fotografija koja dobije najveći broj lajkova, proglasiće se pobedničkom fotografijom nagradnog konkursa.  

Komentar Organizatora 


Dragi učesnici, 

Naša rođendanska nagradna igra zamišljena je tako da nas nasmeje i zagreje u predstojećim hladnim danima. Iskoristite neponovljive, originalne i smešne situacije i mesta iz svakodnevnog života i napravite fotografiju sa logoom Prve Plus. Pošaljite nam fotografiju i osvojite vredne nagrade. 

Logo Prve Plus možete preuzeti klikom “OVDE” 

Uslove takmičenja koje prihvatate slanjem fotografije možete pogledati klikom “OVDE”.

 

]]>
Wed, 14 Oct 2015 10:33:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1480/nagradni-konkurs-prve-plus.html
Prva Plus puni dve godine! http://prvaplus.prva.rs/novosti/1478/prva-plus-puni-dve-godine.html 14. oktobra, tačno je dve godine kako se Prva Plus prvi put pojavila na malim ekranima. ]]> Tokom ovog perioda, trudili smo se da vam pružimo isključivo najkvalitetniji zabavni program, a da smo u tome uspeli, najbolje govori činjenica da je Prva Plus u samom vrhu kablovskih kanala. Uskoro možete očekivati nove sezone serija koje volite, kao i velike filmske naslove. Povodom rođendana, pridružiće nam se Mapetovci u Najsmešnijem kućnom videu, a u okviru filmske večeri bićete u prilici da gledate dva fenomenalna domaća filma. Novina u programskoj šemi je i to da vikendom od sad možete uživati u fenomenalnom šouu Preživeli smo japanske igre, kao i u avanturama Crnog Gruje.

 

Vaša,

Prva Plus

]]>
Wed, 14 Oct 2015 09:57:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1478/prva-plus-puni-dve-godine.html
Svi vole septembar http://prvaplus.prva.rs/novosti/1453/svi-vole-septembar.html Od 1. septembra stiže nov, još bolji program ]]> Kao što ste već navikli, potrudili smo se da vas obradujemo iznenađenjima pa tako pored kvalitetnog programa Prve Plus koji je već u ponudi, od 1. septembra moći ćete da uživate uz filmske hitove koji će premijerno biti emitovani na našem kanalu i da se opustite uz nove serije.

Takođe, odvojili smo malo vremena i za naše najmlađe o čemu više možete saznati klikom OVDE, jer svi vole septembar...

Vaša Prva Plus

]]>
Fri, 28 Aug 2015 11:31:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1453/svi-vole-septembar.html
Povratak u detinjstvo http://prvaplus.prva.rs/novosti/1454/povratak-u-detinjstvo.html Program za najmlađe i one koji se tako osećaju ]]> Tokom septembra, rešili smo da obradujemo vaše i naše najmlađe. 

Pripremili smo filmove koje ćete sa oduševljenjem gledati u krugu porodice.

Zato svakog petka od 20:00 budite uz Prvu Plus.

]]>
Fri, 28 Aug 2015 12:45:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1454/povratak-u-detinjstvo.html
Noć je najmračnija pre zore http://prvaplus.prva.rs/novosti/1446/noc-je-najmracnija-pre-zore.html Snimanje jednog filma probilo je sve rekorde budžeta svetske kinematografije - snimanje su platili životom ]]> Retko se dešava da neki film preraste najveća očekivanja, a još ređe da nastavak totalno zaseni prvi film u sagi. Mračni Vitez je upravo to uradio. Prvenstveno je ogroman uspeh postiginut 2005. godine kad je preuzeta čitava Betmen franšiza i prošireno već postojeće, dajući mu mnogo mračniju temu i atmosferu, i dodajući još snažniji osećaj neizvesnosti.

Prava zvezda ovog filma je svakako Hit Ledžer u ulozi Džokera, Betmenov najveći neprijatelj, koji celu glumačku ekipu, iako izvrsnu, baca u mračnu senku, i apsolutno ovladava pažnjom i velikim platnom.

Sada, sedam godina nakon smrti glumca Ledžera, fanovi mogu zaviriti u njegov svet.

Hitov otac Kim, dopustio je javnosti da zaviri u Ledžerov privatni život, tako što je pokazao koliko je njegov sin bio posvećen glumi, tačnije ulozi koja mu je donela Oskara, a za koju se sumnja da ga je koštala života – uloga Džokera u filmu Mračni vitez.

Naime, Kim Ledžer se pojavljuje u nemačkom dokumentarcu “Too Young To Die” i otkriva kako se Hit pripremao za ulogu Džokera – pisao je detaljni dnevnik.

“Ovo je dnevnik, tome se potpuno posvetio i nekoliko nedelja je proveo zaključan u hotelskoj sobi, gde se potpuno uneo i transformisao u lik Džokera. To je činio, tipični Hit. Uvek je voleo da se skroz unese u ulogu, ali ovaj put s Džokerom je stvarno preterao. Bio je u tom liku potpuno i na svim dubinama” - pričao je Hitov otac dok je listao dnevnik.

Kako se približavao kraju dnevnika, pokazao je fotografiju Hita odevenog kao Džoker.

“Ovo je prvi make up test, Hita kao Džokera. Kad se snimanje završilo, napisao je doviđenja na kraju stranice. To je bilo jako teško videti”, rekao je Kim Ledžer. Za ulogu Džokera, posthumno je dobio Oskara za najboljeg sporednog glumca.

Podsetimo, 28-godišnji Hit Ledžer je preminuo 22. januara 2008. godine, i to od predoziranja lekovima. Slučajno ili "od ruke Mračnog viteza"?

Više o filmu možete pogledati klikom OVDE

]]>
Mon, 24 Aug 2015 12:22:00 +0100 Aktuelno http://prvaplus.prva.rs/novosti/1446/noc-je-najmracnija-pre-zore.html