Uloguj se

Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Serija

23. 08. 2018. 16:00   >>  18:32

Revolucija

Od 24. avgusta - Epska avanturistička serija poznatog producenta J.J.Abramsa, prikazuje borbu za opstanak u postapokaliptičnom svetu.

Prva Plus donosi uzbudljivu avanturističku seriju producenta J. J. Abramsa (Izgubljeni) i izvršnog koproducenta Džona Favroa (Iron Man), o porodici koja očajnički pokušava da se ujedini u postapokaliptičnom svetu praznih gradova, lokalnih paravojnih formacija i junačkih boraca za slobodu.

Revolucija je veličanstvena romantična saga ali i drama o porodici - onoj u kojoj smo rođeni i onoj koju smo izabrali.

Na dodeli nagrada Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, serija je osvojila nagradu za najbolju televizijsku seriju, a nagrađena je i prestižnim Emijem za izvanrednu koreografiju kaskaderskih scena.

Revolucija je uzbudljiv put nade i ponovnog rođenja, viđen očima jedne uporne mlade žene po imenu Čarli Mateson i njenog brata Denija. Nakon što Denija otme jedan od vođa militanata, kapetan Tom Nevil zbog mračnih motiva, Čarli mora da se poveže sa svojim ujakom Majlsom, bivšim američkim marincem koji živi usamljenim životom. Njih dvoje, zajedno sa preživelim beguncima, pokušavaju da oslobode Denija. Međutim, ujedno će morati i da svrgnu militante s vlasti i da pokušaju ponovo da uspostave Sjedinjene Američke Države. Takođe, oni istražuju i misteriju nestanka struje i pitaju se hoće li se ikada struja vratiti.

0
0 Komentari
Ostali komentari