Radnim danima u 17:00

Hotel Eleon

Nastavak sitkoma "Kuhinja"!

.

Hotel Eleon je rusko-ukrajinska televizijska serija snimana od 2016. godine. Serija govori o komičnim i dramatičnim situacijama u kolektivima petogodišnjeg hotela Eleon i restorana Viktor. Restoran dobija Mišelin zvezdu, a Viktor Petrovič se povlači, ali život u hotelu Eleon se nastavlja. Mihail Džekovič rukovodi hotelom, a Senja postaje šef restorana "Viktor", ali ima problema sa svojom suprugom, Marinom, koja je postavljena za glavnog računovođu hotela. Eleonora Andrejevna, umorna od poslova, prepušta hotel Eleon svom nećaku Pavelu. Ne želeći da sam posluje u hotelu, novi vlasnik zapošljava visokokvalifikovanog menadžera iz Brisela, Sofiju Janovnu. Ona dobija mesto upravnika hotela, a Mihail Džekovič postaje njen podređeni. Novi menadžer ne samo da menja uobičajeni način života "Eleona", već menja i lični život likova. Nastja postaje šef restorana "Viktor", a Kostja je samo stariji barmen. Istovremeno se u hotelu pojavljuje devojka po imenu Daša. Nakon što je obmanuta od strane bračnog aferiste, dobija posao u hotelu kao sobarica. Ali sudbina je za nju pripremila novo iznenađenje: slučajno pronađe torbu sa novcem i odlučuje da je drži kod sebe, tajno od svih, ne sluteći da je vreća sa milion evra imala vlasnika - biznismena i kriminalnog organa Aljohina.

.

Uloge: Miloš Biković, Ekaterina Vilkova, Grigorij Sijatvinda

Žanr: komedija

Originalni naslov: Otel Eleon (2016-2017)

Produkcija: Rusija

Vratiće se rode

Protagonista ove priče je Predrag Švabić, mladić čija majka nasleđuje kuću sa imanjem u vojvođanskom selu Baranda, od svog pravog oca.

Dosije Iks

Kultna američka naučno-fantastična serija!

Gradić na obali mora

Idiličan grad na obali, Uvala Sidar, na američkom severozapadu poznat je po svojoj lepoti i po sudinici Oliviji Lokhart, koja je i sama lepotica. Nju ne poštuju samo zbog prirodnog autoriteta, nego i zbog iskrenog interesa i saosećanja koje iskazuje prema sugrađanima.

Zločinački umovi

Slučajevi Jedinice bihejvioralne analize unutar FBI, elitne grupe profajlera koji proučavaju najopasnije serijske ubice i najjezivije zločine kako bi predvideli njihove sledeće korake, pre nego što ponovo napadnu.

Bolnica nade

Nadrealna medicinska drama koja se vrti oko života doktora i sestara bolnice "Houp".

Tate

Srpski rimejk popularne argentinske telenovele

Zovite me Fic

Moralno posrnuli prodavac automobila primoran je da postane poslovni partner sa svojom savešću...

Tračara

Privilegovani tinejdžeri sa Menhetna u Njujorku ne mogu da čuvaju tajne od surove blogerke koja ih pomno prati...

Uvod u anatomiju

Drama koja prati privatne i poslovne živote hirurga u bolnici Sijetl Grejs.