Radnim danima u 13:45

Gradić na obali mora

Idiličan grad na obali, Uvala Sidar, na američkom severozapadu poznat je po svojoj lepoti i po sudinici Oliviji Lokhart, koja je i sama lepotica. Nju ne poštuju samo zbog prirodnog autoriteta, nego i zbog iskrenog interesa i saosećanja koje iskazuje prema sugrađanima.

.

U njenu sudnicu dolaze slučajevi kaznenog progona i građanski sporovi malog mesta za koje često treba jednako pameti i zdravog razuma koliko i milosti i takta. Međutim, naočitog novinara Džeka Grifita ne intrigira samo Olivijin stil u sudnici, nego i njena humanost. Kao glavni urednik - i jedini zaposleni - novina "Hronika Uvale Sidar" on oseća puls naroda, bilo koje katkad kuca brže, a katkad sporije od zakona... Takve i mnoga druga iskušenja čekaju Oliviju, Džeka, njihov odnos i ljude oko njih: Džekovog otuđenog sina Erika, Olivijinu kćerku Džastin, njenu pomalo napornu majku Šarlotu, ili Stena, njenog bivšeg supruga, koji želi da joj se vrati. Ili možda ne želi? Na kraju krajeva, Olivija uvek može da se osloni na svoju sopstvenu moć rasuđivanja i podršku komšija kako bi i sebe i Uvalu Sidar sačuvala od opasnosti koje vrebaju čak i u ovako mirnom mestu...

.

Autor: Brus Grejem

Uloge: Endi MekDauel, Dilan Nil, Sara Smit

Žanr: drama, ljubavna

Originalni naslov: Cedar Cove (2013-2015)

Produkcija: Kanada

Vratiće se rode

Protagonista ove priče je Predrag Švabić, mladić čija majka nasleđuje kuću sa imanjem u vojvođanskom selu Baranda, od svog pravog oca.

Dosije Iks

Kultna američka naučno-fantastična serija!

Zločinački umovi

Slučajevi Jedinice bihejvioralne analize unutar FBI, elitne grupe profajlera koji proučavaju najopasnije serijske ubice i najjezivije zločine kako bi predvideli njihove sledeće korake, pre nego što ponovo napadnu.

Bolnica nade

Nadrealna medicinska drama koja se vrti oko života doktora i sestara bolnice "Houp".

Uvod u anatomiju

Drama koja prati privatne i poslovne živote hirurga u bolnici Sijetl Grejs.

Hotel Eleon

Nastavak sitkoma "Kuhinja"!