Film

Ponedeljak, 13. januar u 20:00

Dečaci ne plaču

Ponedeljak, 13. januar u 20:00 - Bazirana na istinitoj priči, ova drama govori o životu dvadesetogodišnje Tine Brendon koja je odlučila da živi kao muškarac.

foto: prva.rs

Iako je njen najbolji prijatelj Loni upozorava šta je sve čeka ako se odluči da se pretvara da je mladić, Tina napusti rodni Linkoln i zaputi se u susedni Fols Siti pretvarajući se da je Brendon Tina. Kratko ošišane kose, sakrivenih grudi i sa cigaretom u ustima, Tina, tj. Brendon, uspe da uveri okolinu da je muškarac zbliživši se sa mladom Kendis i njenim poznanikom, surovim Džonom Loterom. Družeći se sa svojim novim prijateljima, Tina jedno veče u baru upozna Lanu i zaljubi se u nju na prvi pogled. Iako će joj Lana uzvratiti osećanja, Tina će uskoro biti prisiljena da otkrije svoj identitet.


Režija: Kimberli Pirs
Uloge: Hilari Svenk, Kloi Sevinji, Piter Sarsgard
Originalni naziv: Boys Don't Cry (1999)

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3