"Kurti otvoreno pokazuje da želi rat"

Nema sumnje da Aljbin Kurti i najnovijom izjavom pokazuje da otvoreno želi rat, a ne dijalog i dogovor, rekao je Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM.

Izvor: Novosti
Pošaljite komentar
  1. Kurti ne odlučuje ništa!! O ratu i miru, odlučuje Amerika!
    (Smuleco, 8. avgust 2022 20:30)

    # Link komentara

  2. Kurti niti želi, niti mu rat treba. On zaokružuje tekovine ishoda rata iz 1999 godine, a vi sedite sa njim u vladi države koju zovete tzv. Kosovo.
    (Dragan Lo, 08. avgust 2022 16:07)

    Tako je komsija, mislim da je dosta rata i vama a i nama, ali je jasno da situacija od pre 1999 ne moze vise da se vrati, to je svakom ko je malo normalan jasno, lpa i los brak kad-tad propadne a kamoli ono sto smo mi imali medjusobno! Mogli bi biti ne samo dobre komsije, nego cak i prijatelji, Kosovo bi bilo otvoreno prema Srbiji i Albaniji, nit bi se Kosovski Albanac osecao ugrozenim, a ni Kosovski Srbin, setali bi se po Balkanu ko ovi iz Sengen zone po Evropi. Al sta ces kad Balkan nije jos stigao tu gde je ostatak Evrope, pa moramo da teramo dalje inat i mrznju!
    (komsija sa Kosova, 8. avgust 2022 17:12)

    # Link komentara

  3. Kurti niti želi, niti mu rat treba. On zaokružuje tekovine ishoda rata iz 1999 godine, a vi sedite sa njim u vladi države koju zovete tzv. Kosovo.
    (Dragan Lo, 8. avgust 2022 16:07)

    # Link komentara