1. Nije lose, ipak bi bilo bolje, makar za ljude koji su iz nekog razloga morali da se odreknu srpskog drzavljanstva, da se uvede pravilo kao u Maroku, to jest da nije moguc ispis iz drzavljanstva. Nemci marokancima daju drzavljanstva bez da isti moraju da se odricu vec postojeceg.
    (Jovan Vrsac, 9. avgust 2022 20:24)

    # Link komentara

  2. Проблем је у некоректној расподели ресурса што имамо. Људи не одлазе само због сиромаштва, већ и због понижавања "средње класе", која постаје све сиромашнија. Реконструкција Трга републике је коштала 5 милона евра, а реална цена је 100 000 евра. Због тога је порез на плате изнад 700 евра енормно висок. На десетине хиљада људи мора добро да се озноји да би се неко преко реконструкције Трга републике обогатио. Још гора ситуација је са нестручним вођењем ЕПС-а. То је само врх леденог брега. Зато наши професори и лекари примају скромен плате. Срамота је некоме рећи да наши професори примају око 500 евра. Нек наша влада поради на томе.
    (аco, 9. avgust 2022 19:56)

    # Link komentara

  3. A da za pocetak pitas ove sto odlaze, zasto odlaze? I iznenadila bi se odgovorima, i koliko oni u stvari nisu neresivi. Samo kad bi se htelo. A kad se hoce, onda se nadje nacin, a kad se nece, onda se nadju izgovori, poput para. A ne odlazi se primarno zbog vise novca.
    (ixx, 9. avgust 2022 19:23)

    # Link komentara

  4. Bravo !!!
    (M.R., 9. avgust 2022 19:19)

    # Link komentara