Zlokobno, Sergej, zlokobno

Ruski ministar spoljnih poslova poslao zlokobnu poruku u susret prvoj godišnjici ruske invazije na Ukrajinu, koja će biti obeležena 24. februara ove godine.

Izvor: index.hr
Pošaljite komentar
  1. Rusija da se odbrani, ko je koga napao?
    (Cine, 2. februar 2023 18:39)

    # Link komentara

  2. Rusi su u ovom slučaju na svetloj strani.
    (Aco, 2. februar 2023 13:36)

    # Link komentara

  3. Zar je tesko pogledati malo unazad u najbliskiju proslost? Zar je tesko primetiti ponasanje SAD i evropskih marioneta, koji su sebi dodelili epitet "medjunarodne zajednice"?! Zar NATO, SAD i EU nisu svesni svih onih lazi, kojima su se sluzili od ukidanja "Varsavskog pakta"? Kad se setim onog jadnog Gorbacova pa potom Jeljcina, koji je duze proveo u stanju "Delirijum tremens"-a neko u stanju drzavnika koji je na celu jedne velike drzave, kako su ih vukli za nos, kao poslednjeg naivka i poslednju pijanduru, onda su namere "zapadnih konkvistadora" jos jasnije. Deviza je bila, varati, lagati dok se neprimetno i polako sunjamo ka ruskim granicama. Svi ovi clanovi ZLOCINACKOG UDRUZENJA, zaboravljaju da Rusija nije Srbija, niti Irak ili Libija.
    (Knezevic Zoran)

    da se malo vratimo u realnost:
    1. naravno da su evropa i usa današnja medjunarodna zajednica. oni danas pišu pravila igre. ako i kad neko drugi bude bio jači i uticajniji onda će to drugačije.
    2. varšavaki pakt nije "ukinut" nego se raspao.
    3. gorbačov nije bio naivan nego je video da je sovjetski savez bankrotirao.
    4. jeljcin nije bio "delirijum tremens", naprotiv - znao da mora da guta knedle jer je nasledio bankot. krediti koje je on žicao su iskorišćeni za zakrpe i razvoj infrastrukture: da bi putin nasledio kakvu takvu zdravu granu.
    5. ne širi se nato na istok nego istočne države beži pod nato kišobran. zašto je to tako vidi se na primeru gruzije i ukrajine, koje su zakasnile.
    6. jeste da rusija nije libija i srbija ali ni ukrajina nije čečenija i gruzija.
    e kad smo već kod gruzije - njoj su ocepili deo teritorije: osetiju. jel i tamo neko dirao rusku manjinu? naravno da nije, nego putinu došlo da iskoristi manjinu i malo proširi državicu, malo mu njegove.
    (mokra čarapa, 2. februar 2023 13:23)

    # Link komentara

  4. I uvijek se nanovo pitam i nitko da mi odgovori zašto svi ljudi s naših prostora hrle na taj mrski zapad a ne u uređenu Rusiju.
    (Marijan, 2. februar 2023 12:46)

    # Link komentara

  5. Najmoćnija i najuticajnija diplomatska figura 21. veka. Pola moći i uticaja koju ponovo ima Rusija došla je sa njim i zbog njega. Poštovati Putina ali imati u vidu da taj sistem čine ovakvi ljudi.
    (Ladno, 2. februar 2023 12:31)

    # Link komentara

  6. Nikakav problem Sergej i Ukraina sa zapadom sprema iznenađenje. Za zapad je vrlo važno da se rat što više produži,a kako stvari stoje potrajat će dugo,dugoo.
    (Demokrata u nastanku, 2. februar 2023 12:27)

    # Link komentara

  7. Kada ce svet shvatiti sta je uzrok svim ovim nedacama i katastrofalnim pretnjama, koje vise nad glavama covecanstva. Zar je tesko pogledati malo unazad u najbliskiju proslost? Zar je tesko primetiti ponasanje SAD i evropskih marioneta, koji su sebi dodelili epitet "medjunarodne zajednice"?! Zar NATO, SAD i EU nisu svesni svih onih lazi, kojima su se sluzili od ukidanja "Varsavskog pakta"? Kad se setim onog jadnog Gorbacova pa potom Jeljcina, koji je duze proveo u stanju "Delirijum tremens"-a neko u stanju drzavnika koji je na celu jedne velike drzave, kako su ih vukli za nos, kao poslednjeg naivka i poslednju pijanduru, onda su namere "zapadnih konkvistadora" jos jasnije. Deviza je bila, varati, lagati dok se neprimetno i polako sunjamo ka ruskim granicama. Svi ovi clanovi ZLOCINACKOG UDRUZENJA, zaboravljaju da Rusija nije Srbija, niti Irak ili Libija.
    (Knezevic Zoran, 2. februar 2023 11:53)

    # Link komentara

  8. Treći svetski rat.
    (Smuleco, 2. februar 2023 11:41)

    # Link komentara

  9. više ga ni u kinu ne zovu. i kina se polako distancira od rusije.
    (mokra čarapa, 2. februar 2023 11:22)

    # Link komentara