1. Bajdenu sada sigurno ne treba još jedan spoljno politički fijasko - već ima ozbiljne probleme u Gazi i Ukrajini koje teško može da hendluje a izbori se bliže. Ovaj je uzeo kintu od šiptara da kaže nešto što niko ozbiljan i ko iole drži do sebe, ne bi rekao.
  (vlada, 10. decembar 2023 20:04)

  # Link komentara

 2. Kako da ne . Mađarska jedva čeka da ne blokira Kosovo u Nato-u . Ona blokira Ukrainu a neće Kosovo . Pusti snovi . Jedino što nije dobro je što Trampa neće nešto mnogo interesovati ni Srbi ni Albanci na Kosovu, isto ko i Bajdena.
  Neće Kosovo postati nikada država jer to baš odgovara Amerikancima i Nemcima a ne Rusiji . Ali ovamo se sve servira naopako i nama i Albancima sa Kosova.
  (GoR, 8. decembar 2023 21:58)

  # Link komentara

 3. Ovaj moze da prica koliko god hoce. Ne shvata da se od vremena kada je on bio u NATo veoma punompromenilo. Prvo, Kosovo, nikada ne moze da bude u NATO ako nije priznata drzava od svih clanova tog vojnog saveza. Drugo, Srbi nikada nece biti integrisani u laznu drzavu, oni ce uvek biti nastrojeni ka svojoj drzavi Srbiji. KOSOVO NIKADA NECE BITI DRZAVA!
  (realno, 8. decembar 2023 21:11)

  # Link komentara