1. Ovi pricaju kao da su holandjani pre skupa podelili neku dobru robu ostaloj ekipi da konzumiraju.
  Stose tice tih "lažnih ruskih narativima i dezinformacijama", od silne demokratije sada ne mozete da ucutkate vase nezavisne novinare koji sami propagiraju i potvrdjuju sve te dezinformacije kao istinite! Od Minskih sporazuma, do visegodisnjih molbi Rusije da se prestane sa sirenjem NATO, pa sve do organizovanjem krvave otimacine vlasti od strane nacista u Ukrajni. Slobodnomisleci ljudi ne mogu da vam veruju, previse ste lagali i lazete da to vise ne moze da se prikrije, samo kod naivnih prolazi.
  (Conte Leone, 8. decembar 2023 22:46)

  # Link komentara

 2. "Budućnost Zapadnog Balkana je u našoj Uniji", poručuje se u nacrtu.
  Da, ali bez Kosova kao samostalne drzave!!!
  (Nema priznanja, 8. decembar 2023 19:20)

  # Link komentara

 3. Надам се да сте искрени. Јер ЗСО није формирана 10 година од потписивања Бриселског споразума и Акта о управљачким принципима. Све друго је готово спроведено, што се Србије и Београда тиче. Једина промена је 13% мање Срба на територији КиМ за непуне две године. И преко 400 инцидената уперених против Срба и СПЦ. Србија је јасно осудила агресију Русије на Украјину на ГС УН. Санкције, међутим, нису потврђене ни у СБ УН, што значи да су незаконите, у погледу међународног права. Западни Балкан треба да буде примљен у ЕУ хитно. Ја то понављам одавно. Нарочито од развијања различитих сукоба у свету. Европски континент мора да се заокружи. Србија је подржала и пријем Украјине и Молдавије, потписана је Атинска декларација. Али не може Србија нити било ко други да реши сукоб на фронту. Осим тога, ЦЕФТА споразум није технички, то је стандардни споразум у складу са Резолуцијом СБ УН 1244. На основу те резолуције КФОР није технички на КиМ, већ према документу највишег тела УН. Што и ЕУ мора да поштује. Србија је највише напредовала у свим реформама које се тичу владавине права, укључујући борбу против организованог криминала и корупције. Измена системских закона. Посвећености Зеленој агенди. Постала је члан Дигиталне ЕУ. Најбоље економске и финансијске резултате је показала. Али ја увек позивам да се цео Западни Балкан интегрише. Јер време цури. И стрпљење напушта и оне најупорније. Пословна заједница показује успех у саеадњи. Али ми морамо да знамо јесте ли ви искрени.
  (Слађана Точиловац Шаљић, 8. decembar 2023 19:04)

  # Link komentara

 4. Znaci vec jedanaest godina sporazum mora hitno da se primeni?
  (Lolcina, 8. decembar 2023 17:58)

  # Link komentara

 5. Cemu mnozina? Potpisan je samo Briselski. ZSO je tamo dobila svoja ovlascenja. Sad vi hocete da Albanci formiraju ZSO, ali ne onako kako je potpisano vec kako njima odgovara, a mi da sprovedemo sporazum kojim de fakto priznajemo tzv. Kosovo, a pritom taj sporazum nikada potpisali nismo. Veseli ste vi iz EU.
  (Arthur Dent, 8. decembar 2023 17:49)

  # Link komentara