Aktuelno

Čarli Šin se vraća u "Dva i po muškarca"?

Pravi Čarli Harper je spreman kao "zapeta puška"! Još samo da ga producenti pozovu.
25.09.2014. - 13:22h
DVA I PO MUŠKARCA
DVA I PO MUŠKARCA

Svet nije prežalio odlazak Čarlija Šina iz serije "Dva i po muškarca" koju emitujemo radnim danima u 19:20h. Sada, kada je snimanju skoro kraj, Šin bi da se vrati u seriju! "Vratio bih se sto odsto, samo kada bi me producenti primili nazad", rekla je nekadašnja zvezda serije.

"Uradio bih to na dostojanstven način - u maniru u kojem se trenutno snima serija, ali na način koji bi rekao da sam i ja nekada bio tu. Ko zna? Moguće je da producenti upravo sede i smišljaju način da me vrate u seriju", rekao je glumac koji je "ubijen" 2011. godine nakon svađe sa producentom Čakom Lorom i pretnje da će tužiti studio za sto miliona dolara.

Iako zvuči neverovatno na više nivoa - ko bi primio nazad glumca koji je "pljuvao" sve živo od producenata, preko glumaca i još uz to pretio tužbom, a i pitanje "uskrsnuća" bi moglo da predstavlja problem, šanse da se Čarli Šin vrati u ulogu Čarlija Harpera su male. Izvori bliski producentima tvrde da od cele te priče "nema ništa", kao i da nije bilo govora o njegovom povratku u "Dva i po muškarca".

Ipak, u maju ove godine je predsednica televizijske mreže Nina Tasler, otkrivajući da se snima poslednja sezona serije, rekla da tvorac serije Čak Lor već ima nekoliko ideja o kraju, među kojima je i nekoliko iznenađenja - "ne znam da li je povratak Čarlija Harpera jedno od njih...".

Od kako je Čarli Harper napustio "ovaj svet", tačnije Čarli Šin seriju, na njegovo mesto je došao Volden Šmit (Ešton Kučer), kojeg je Šin neprestano ismevao na društvenim mrežama.