Aktuelno

Ešton Kučer se već u prvoj epizodi Dva i po muškarca pojavio go!

Umesto problematičnog Čarlija Šina u gledanu seriju Dva i po muškarca uskočio je Ešton Kučer, koji je već u prvoj epizodi u kadar ušetao potpuno nag.
23.10.2014. - 12:59h
dvaipomuskarca9
dvaipomuskarca9

Pre nego što su ga gledaoci upoznali kroz novi i dugonajavljivani lik u seriji Dva i po muškarca, Ešton je ovaj gledani TV projekat najavljivao pojavljujući se go u emisijama i reklmanim džinglovima.

Pre nego što se u kadru pojavio Kučer, Čarlijeva televizijska supruga objašnjava kako je poginuo u nesreći u podzemnoj železnici. Kučer koji glumi milionera Valdena Šmidta, nakon toga pokuca na vrata objašnjavajući da je želeo da se utopi u okeanu, a kada u tome nije uspeo, pokucao je na vrata prve kuće na plaži.

 

 

 

 

Majli Sajrus (Miley Cyrus) umesto Angusa T. Džonsa u “Dva i po muškarca”?

Još jedna zanimljivost vezana za ovu hit seriju vezana je za najmlađeg člana čuvene trojke Džejka. Angus T. Džons koji je ovom ulogom stekao svetsku slavu, iznenadio je mnoge nakon što je u jednom videu rekao da ne želi da glumi u seriji “Dva i po muškarca” i zamolio publiku da prestanu da je gledaju. 19-godišnjak je nedavno postao vrlo religiozan, pa je zbog toga poručio svojim fanovima da odustanu od gledanja serije za koju kaže da im puni glavu prljavštinom. Nakon mnogo negativnih komentara, Angus je odlučio da se izvini zbog svega. “Iako ne mogu da ispravim kompletan nesporazum jednu stvar želim da razjasnim. Zahvalan sam svima i poštujem predivne ljude koji rade na ‘Dva i po muškarca’ i koji su mi za ovih 10 godina postali kao porodica. Žao mi je ako su moja zapažanja pokazala da ne poštujem svoje kolege i ne cenim ovu priliku koja sam dobio. Nikad to nisam želeo.” 

Nakon toga, producenti su razmišljali da izbace mladog glumca iz serije a da njegovo mesto zauzme neko novo lice.

dvaipomuskarca9sezona9a
dvaipomuskarca9sezona9a

Jedna od opcija je bila i Majli Sajrus. Majli Rej Sajrus je američka pop-pevačica, tekstopisac, televizijska i filmska glumica, koja je dostigla slavu glumeći glavnu junakinju Majli Stjuart/Hanu Montanu, tinejdžerske serije „Hana Montana“. Majli je već imala epizodnu ulogu u seriji. Glumila je Misi, ćerku Valdenovog (Ešton Kučer) prijatelja, koja ima kratku romansu sa Džejkom (Angus T. Džons) i pojavila se u dve epizode. Magazin Celebuzz preneo je izjavu anonimnog izvora i otkrio da producenti nameravaju da zamene Angusa. “Postoje planovi da se Angus zameni i Majli Sajrus bi bila prava osoba za to. Epizode u kojima se pojavila bile su veoma praćene i imaju najveću gledanost u sezoni. Jedna od mogućnosti je da njen lik krene na koledž i da se na taj način uključi u scenario.” Pored toga što je njeno pojavljivanje izazvao veliku pažnju javnosti, Majli je oduševila i kolege na setu. “Na snimanju je bila veoma prijatna i bilo je uživanje raditi sa njom. Sve nas je osvojila. Sada su glasine da će upravo ona zameniti Angusa sve jače”, dodao je izvor. Ipak to se nije dogodilo jer se mladi glumac, koji je inače stekao veliku slavu upravo zahvaljujući ovoj ulozi izvinio I izgladio odnose sa producentima, ali je ta izjava ostavila posledice na nejgovu budućnost u seriji.

dvaipomuskarca9sezona99a
dvaipomuskarca9sezona99a