Aktuelno

Bez traga ulazi u šestu sezonu!

Nova sezona serije donosi mnoštvo novih događaja
23.10.2014. - 16:04h
SEZONA 6
SEZONA 6

Za početak, Martin Ficdžerald konačno pokazuje svoju ozbiljnost i zaslužuje poštovanje ostalih članova tima kroz naporan i posvećen rad. Džek Maloun sa druge strane ima dosta uspona i padova i nalazi se u prilično nezavidnoj situaciji zbog lošeg rukovođenja jednog slučaja. Vivijan Džonson se konačno dokazala, a novi agent je primljen u tim – Elena Delgado koju glumi prelepa Rozelin Sančez. Ona se pojavila u četvrtoj sezoni kao agent, u trenutku kad je pomoć bila prekopotrebna. Kao bivši član Njujorške policije, ona je već poznata Deniju, a njihovo prijateljstvo raste kroz svaku novu epizodu.

Zanimljivosti:

-Nekoliko epizoda je snimljeno na osnovu otmica koje su se dogodile u stvarnom životu.

-Dok je emitovana u Americi, serija je sadržala prezentaciju koja je trajala 15 sekundi i koja je od publike tražila pomoć u vezi sa stvarnim otmicama koje su se dešavale u tom trenutku.

-Lik Samante Spejd koju glumi zanosna Popi Montgomeri je smišljen po uzoru na detektiva Sema Spejda. Sem Spejd je junak knjige Malteški soko koja je ekranizovana. Glavnu ulogu u filmu je tumačio čuveni Hemfri Bogart.

-Prvobitni naziv serije bio je “Nestali” (Vanished) ali na kraju je doneta odluka da se naziv promeni u “Bez traga” ( Without a trace)