Aktuelno

VAMPIRSKI DNEVNICI – sezona 5 - PREMIJERA

Posle samo 13 meseci nakon premijere u Americi, u sredu 17. decembra na našem kanalu počinjemo sa premijernim emitovanjem pete sezone najpopularnije vampirske tinejdžerske serije. Svojim nepredvidivim zapletima, popularnom temom i odličnom mladom glumačkom ekipom, ova serija je pridobila veliki broj fanova širom Srbije.
15.12.2014. - 14:01h
VDS5
VDS5

Peta sezona „Vampirskih dnevnika“ počinje sa nadom da konačno dolazi bolje vreme za Elenu. Nakon  leta punog strasti koje je provela sa Dejmonom, Elena kreće na koledž zajedno sa Kerolajn, nesvesna strašne sudbine koja je zadesila Boni. I dok se Stefan bori sa svojim dvojnikom, a Ketrin sa činjenicom da je ponovo smrtna, u grad prepun vampira stiže još jedan gost. Enzo, stari prijatelj Dejmona, dolazi kako bi mu otkrio da je još živ i žedan osvete. Sve to stavlja na test vezu između Elene i Dejmona.

Da li će njih dvoje uspeti da prebrode prepreke na putu ka srećnom životu, koliku opasnost predstavlja Enzo, da li će se Stefan izboriti sa svojim dvojnikom i da li će se Boni vratiti među žive, saznaćemo u petoj sezoni hit serije „Vampirski dnevnici“.

 Prva Plus, radnim danima u 18:15h