Aktuelno

Pre deset godina, počelo je emitovanje jedne od najpopularnijih i najboljih serija ikada

Šta su glumci radili u međuvremenu i kakvu je ko karijeru ostvario? Počećemo od glavnih.
24.11.2014. - 12:54h
Metju Foks
Metju Foks

Glumac koji je igrao doktora Džeka Šeparda je nakon nakon “Izgubljenih” igrao u filovima: “Aleks Kros” (“Alex Cross”), “Car” (“Emperor”) i “Svetski rat Z” (“World War Z”). Trenutno snima film o zombijima pod nazivom “Dobro došli u harmoniju.” (“Welcome to Harmony”) Metju Foks (Matthew Fox) je imao potencijala da postane velika zvezda nakon serije, ali zbog nekih u ispada javnosti i loših odabira uloga, njegova karijera je bila mlaka. Metju, vrati se na televiziju!

Ocena karijere nakon “Izgubljenih”: 1 / 5

Evandželin Lili
Evandželin Lili

 

Zašto svi glumci hoće da se “izgube” nakon “Izgubljenih?” Zahvaljujući glavnoj ženskoj ulozi u jednoj od najvećih serija, njene mogućnosti su bile neograničene. Ali Evandželin Lili (Evangeline Lilly) je odlučila da se skloni od reflektora i posveti život humanitarnom radu. I to je u redu. Dokazala je da može da dobije velike uloge kad hoće sudeći po njenim ulogama u  “Hobitu” i “Ant-Man”-u.

Ocena karijere nakon “Izgubljenih”: 4 / 5

Džoš Holovej
Džoš Holovej

 

 

Džoš Holovej (Josh Holloway) je imao garantovan uspeh. Sećate li se kada je postao dobar dok je bio sa Džulijet i svi su bili iznenađeni što je tako zgodan a zna da glumi? Nakon “Izgubljenih“ mogao je da igra zgodnog serijskog ubicu i predsednika Sjedinjenih Američkih Država, ali je on izabrao  da se pojavi u osrednjim filmovima tipa  “Battle of the Year“ (uz Krisa Brauna) i trilera “Paranoja.“ Da, bio je i u “Nemogućoj Misiji: Duh Protokol” (“Mission Impossible: Ghost Protocol“), ali nije imao nikakvu značajnu ulogu dok nije dobio ulogu u seriji “Intelligence“.  Srećom, Holovej je gostovao u jednoj epizodi serije “Community” i time udahnuo malo života svojoj karijeri.

Ocena karijere nakon “Izgubljenih”: 2 / 5

Horhe Garsija
Horhe Garsija

Niko nije ni očekivao da će Horhe Garsija (Jorge Garcia) igrati u romantičnim komedijama ni akcionim filmovima. Sećate li se kada je Harli pričao o Čarlijevoj žrtvi i rekao Džeku da se nosi pa smo plakali? Zna da glumi kada hoće.  Ipak, Garsija je imao samo jednu veću ulogu nakon “Izgubljenih.”  Nažalost, to je bila uloga u “Izgubljenima-u-pokušaju” – “Alkatrazu.” Ovih dana Horhe samo gostuje u serijama “Fringe”, “Once Upon a Time” i “Hawaii Five-0.”

Ocena karijere nakon “Izgubljenih”: 3 / 5

Teri O’Kvin
Teri O’Kvin

 

 

Ovaj tip je sjajan. Teri O’Kvin (Terry O’Quinn) je nakon ostrva ostao na televiziji. Igrao je vojnika i policajca na smenu u serijama “Hawaii Five-0,” “Falling Skies” i “Gang Related.” Igrao je i đavola u seriji “666 Park Avenue.” Iako je serija bila katastrofa, ipak je dobio priliku da igra đavola. Očigledno je da nije imao ulogu tako dobru kao Džon Lok, ali je makar stalno zaposlen.

Ocena karijere nakon “Izgubljenih”: 4 / 5

Navin Endruz
Navin Endruz

 

 

Navinu Endruzu (Naveen Andrews) nije išlo dobro od završetka serije. Birali su ga za slične uloge zbog njegovog englesko-indijskog porekla. Igrao je u seriji “Sinbad,” a onda je bivšim scenaristima “Izgubljenih” Adamu Horovicu (Adam Horowitz) i Edvardu Kitsisu (Edward Kitsis) trebao Džafar za priču o Aladinu u ubrzo otkazanoj seriji “Once Upon a Time in Wonderland.” Nedavno je igrao u filmu o princezi Dajani.

Ocena karijere nakon “Izgubljenih”: 3 / 5

Danijel De Kim
Danijel De Kim

 

 

Moramo nešto reći o čoveku koji nikada ne želi da napusti ostrvo i prihvata ulogu u seriji koja se snima u Honoluluu. Izgleda zabavno. Moderna serija “Hawaii Five-0” možda nije najbolja serija svih vremena, ali dok vi sedite Kima plaćaju da provodi vreme na plaži. Danijel De Kim (Daniel Dae Kim) pozajmljuje svoj glas u crtaćima kao što je  “The Legend of Korra” i u video igri  “Saints Row”. Sve to zahvaljujući ulozi za koju je jedva pričao engleski. On zna šta radi.

Ocena karijere nakon “Izgubljenih”: 5 / 5