Aktuelno

Nagradni konkurs Prve Plus

"STAVI PRVU PLUS NA PRAVO MESTO”
14.10.2015. - 10:33h

STAVI PRVU PLUS NA PRAVO MESTO
STAVI PRVU PLUS NA PRAVO MESTO

NAGRADNI KONKURS PRVE PLUS

„Stavi Prvu Plus na pravo mesto” 

  1. Kablovski kanal Prva Plus (u daljem tekstu Organizator) organizuje nagradni konkurs povodom rođendana.
  2. Tema nagradnog konkursa je “Stavi Prvu Plus na pravo mesto”.
  3. Nagradni konkurs počinje 14. oktobra 2015. godine i traje do 30.12.2015 u 12:00.
  4. Učesnici nagradnog konkursa treba da pošalju fotografiju na kojoj se jasno vidi logo Prve Plus (odštampan na papiru ili vidljiv na bilo koji drugi način) u  inbox, na zvaničnoj Facebook strani Prve Plus. Nakon provere, sliku će organizator podići na Instagram profil Prve Plus. Uz sliku, obavezno napisati ime, prezime, adresu boravka, mesto i vreme kada  je fotografija napravljena. Jedan učesnik može poslati jednu fotografiju.
  5. Fotografija mora biti u elektronskom formatu: JPEG,  minimum 1024 px širine i ne sme biti obrađivana u programima za obradu slika
  6. Javno glasanje za najbolju fotografiju će se odvijati na Instagram profilu Prve Plus koji možete videti klikom "OVDE". Slanjem svoje fotografije na Facebook stranu i njenim objavljivanjem na našem Instagram profilu postajete učesnik nagradne igre. 3 fotografije koje budu imale najveći broj “lajkova” na kraju glasanja (30.12.2015. u 12:00) biće nagrađene na sledeći način:

1. Televizor

2. Tablet

3. Mobilni telefon

Fotografija koja dobije najveći broj lajkova, proglasiće se pobedničkom fotografijom nagradnog konkursa.  

Komentar Organizatora 


Dragi učesnici, 

Naša rođendanska nagradna igra zamišljena je tako da nas nasmeje i zagreje u predstojećim hladnim danima. Iskoristite neponovljive, originalne i smešne situacije i mesta iz svakodnevnog života i napravite fotografiju sa logoom Prve Plus. Pošaljite nam fotografiju i osvojite vredne nagrade. 

Logo Prve Plus možete preuzeti klikom “OVDE” 

Uslove takmičenja koje prihvatate slanjem fotografije možete pogledati klikom “OVDE”.