Aktuelno

Vampirski dnevnici - sezona 6

Od srede, 7. septembra na Prvoj Plus
06.09.2016. - 12:37h
sezona 6
sezona 6

Peta sezona Vampirskih dnevnika, počela je sa tračkom nade za Elenu. Nakon strastvenog leta koje je provela sa Dejmonom, Elena se uputila na Vitmor koledž zajedno sa Kerolajn, ne znajući da je Boni žrtvovala svoj život za Džeremija. Dok su se Bonini prijatelji borili da je ožive, Stefan je morao da se suoći sa Silasom, a Ketrin je pokušavala da se navikne na smrtni život i činjenicu da je postala majka. Dejmonov odnos sa Elenom je bio pod znakom pitanja kada je saznao da je Enzo živ i željan osvete.

U šestoj sezoni, mesecima nakon ovih događaja i strašne tragedije koja je zadesila Boni i Dejmona, svako od preživelih pokušava na različite načine da se izbori sa gubitkom najbližih. Ono što se desilo Dejmonu i Boni ostaje misterija, kao i pitanje da li ipak mogu biti spašeni. U međuvremenu, Mistik Fol je i dalje zaštićena zona bez magije.

Šesta sezona  doneće nam mnoga uzbuđenja, a ukoliko žele da spasu sopstvene živote, naši heroji moraće da pronađu način da prevaziđu tugu koja ih je zadesila i da se konačno udruže.