Aktuelno

Vice na Prvoj Plus

Srpski derbi
22.09.2016. - 13:23h

U nedelju uveče od 00:30, pratite VICE Sports film o večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Ova utakmica nije samo običan fudbalski susret,već dugo ponos srpskog sporta. Navijanje i rivalstvo ova dva kluba traju već 70 godina a strast koja prati ljubav i mržnju prema ovim klubovima prepoznati su širom sveta.

Srpski derbi 2
Srpski derbi 2

Godinama fudbalski fanatici sa svih kontinenata dolaze na derbi u Beograd kako bi doživeli i prepričavali deo tog fudbalskog ludila. Zato je u proleće 2015.godine, na stadionu Crvene zvezde i VICE Sports snimao dokumentarni film o kojem se godinu dana pričalo među navijačima oba kluba.

Po završetku epizode Srpski derbi, pogledajte "Kako je sniman srpski Derbi", u kojem će biti prikazani brojni zanimljivi kadrovi i razgovori koji nisu ušli u konačnu verziju VICE Sports filma. Razgovarali smo i sa glavnim producentom filma Denom Bredlijem koji nam je prepričao svoja iskustva sa snimanja filma u Srbiji i utisak koji je na njega ostavilo večno rivalstvo između Crvene zvezde i Partizana.