Aktuelno

Vampirski dnevnici

Sezona 7
03.10.2016. - 15:17h

Ne propustite spektakl na Prvoj Plus!
Za sve ljubitelje Vampirskih dnevnika pripremili smo fenomenalno iznenađenje. Danas od 17:25 do 19:00, možete pogledati dve finalne epizode sedme sezone Vampirskih dnevnika.

 

Dejmon
Dejmon

Serija Vampirski dnevnici veoma je popularna širom sveta, a od samog početka radnja se zasniva i vrti oko Elene, koju tumači simpatična glumica Nina Dobrev i dva brata Salvatore, Stefana i Dejmona, koje glume Pol Vesli i Ijan Somerhalder.
Ovaj ljubavni trougao za koji su mnogi verovali da se nikada neće zaista završiti definitivno je okončan na kraju šeste sezone, odlaskom Nine Dobrev. Zbog specifične situacije, producenti su se opredelili za nešto drugačiji pravac, iako naizgled nikako da se udalje od ljubavnog trougla koji je izražen od samog početka serije.

Stefan
Stefan

"Kako je Elena otišla, njeno mesto nekako prirodno ispunjava Lili i postaje treća strana trougla", objašnjava Kerolajn Drajs. Inače, Lili je relativno nov karakter u seriji i majka Stefana i Dejmona. "Na taj način, iako nije romantična ljubavna priča, to je priča o odnosima, odnosno o braći koja se trude da bolje upoznaju svoju majku, dok ona pokušava da ih uvuče u njen život. Ponekad će manipulisati i okretati ih jednog protiv drugog, kako bi ih više pridobila, pa se na neki način i stvara kompleksan ljubavni trougao između njih troje. Međutim, momci počinju da shvataju šta se događa i pitaju se da li ih ona samo iskorišćava. Nakon toga, drže se zajedno kako bi se upešno izborili sa svim", producent Kerolajn Drajs objašnjava nešto više o novoj radnji serije za koju su se opredelili.
Govoreći detaljnije o konceptu relativno novog karaktera Lili, koju tumači Eni Veršing, Drajs kaže da će njen motiv napokon biti otkriven, kao i da je zaista svo vreme u suštini imala dobre namere.


Sedma sezona ove serije premijerno počinje u petak, 7. oktobra, ali mnogi zaljubljenici još uvek otvoreno komentarišu nezadovoljstvo gubitka jednog od glavnih likova, Elene. Ostaje da vidimo kako su producenti izveli da uspeh Vampirskih dnevnika ostane netaknut i nakon ovih izmena.