Aktuelno

Prva Plus slavi treći rođendan

Tri godine sa vama
14.10.2016. - 18:42h
TREĆI ROĐENDAN
TREĆI ROĐENDAN

Dragi gledaoci,

Tri uspešne godine su za nama. Trudili smo se da kvalitetnim i zanimljivim sadržajem osvojimo vaše poverenje!
Bilo je dana kada smo bili Otkačeni poput Beti Vajt, a smeh nam je bio Stalna meta. Bilo je dana kada smo bili Izgubljeni kao Dve devojke bez love ali sreća pa se Prijatelji uvek nađu kad su potrebni. Sećate se koliko puta smo vas zvali: „Dođi na večeru!“ ali vama je uvek bilo preče da odete na ručak sa Sašom Mišićem jer njegova mama kuva bolje. Kad god smo putovali, uvek proradi to Južnjačko srce pa umesto u hladni Lilihamer, odemo na predivna ostrva da gledamo Kneza, Gocu i kompaniju kako se muče u Survivor-u, dok mi ispijamo koktele sa Dva i po muškarca. Povratak naravno, nije mogao da prođe bez komšinica Gilmor. Sećate se ćerke koja je uvek noću gledala Vampirske dnevnike i ostajala budna. Zbog toga je ujutru dok pijemo kafu uvek bila pomalo ćutljiva ali nakon jedne epizode Najsmešnijeg kućnog videa, postajala je prava Tračara.

Dosta toga smo prošli u poslednje tri godine, društvo se menjalo i mnogo novih lica je sa nama. Posebno u 2016. godini, pridružili su nam se Edi Marfi, Tom Kruz, Leonardo Dikaprio...
Danas slavimo rođendan i već pravimo nove planove za sezonu koja je pred nama. Očekuje nas još više uzbuđenja uz nove epizode serija Dve devojke bez love, Vampirski dnevnici i Stalna meta. Takođe, društvu će se pridružiti i 666 Park Avenue, Revolution, Arrow i OrangeCounty. Pored svega, očekujemo i nove filmske naslove koji definitivno donose više akcije i više strasti. Zato budite uz nas!

Vaša Prva Plus