Aktuelno

Nagradni foto konkurs Prve Plus - „VIŠE SMEHA”

Više smeha uz foto konkurs Prve plus! Od 5. marta šaljite nam smešne i interesantne slike, jer možda baš Vi osvojite neku od lepih nagrada koje smo Vam pripremili. Konkurs traje do 20. aprila, a više o uslovima i pravilima pročitajte.
31.03.2014. - 12:39h
VIŠE SMEHA / PROMO PRVA PLUS
VIŠE SMEHA / PROMO PRVA PLUS

1. Kablovski kanal Prva PLUS (U daljem tekstu Organizator) organizuje prvi u nizu nagradnih foto konkursa na svojoj zvaničnoj FB stranici. 

2. Tema prvog konkursa je “VIŠE SMEHA”, što je ujedno i jedan od promo slogana našeg kanala.

3. Konkurs traje od 5. marta do 20. aprila 2014. godine.

4. Na konkursu mogu učestvovati sva fizička lica, bez ograničenja na godine i mesto stanovanja.

5. Učesnici konkursa treba da pošalju fotografiju u inbox na zvaničnu FB stranu PRVE PLUS. 
Uz sliku, obavezno napisati ime, prezime, adresu boravka, mesto i vreme kada je fotografija 
napravljena. Jedan učesnik može poslati jednu fotografiju.

6. Fotografije moraju biti u elektronskom formatu: JPEG, minimum 1024px širine

7. Javno glasanje za “najzabavniju” fotografiju će se odvijati u dve faze. U prvoj fazi, slanjem svoje fotografije i njenim objavljivanjem na našoj FB stranici postajete učesnik nagradnog foto konkursa. 
5 fotografija koje budu imale najveći broj “lajkova” 15. aprila, ulaze u finale i biće objavljene na zvaničnom sajtu PRVE PLUS. Fotografija koja na sajtu PRVE PLUS dobije najveći broj lajkova, proglasiće se 20. aprila pobedničkom fotografijom konkursa po izboru publike.

8. Organizator zadržava pravo da prihvati ili ne prihvati fotografiju za koju smatra da ne odgovara temi konkursa ili koja tehnički ne zadovoljava minimum kriterijuma koji određuje konkurs, bez posebnih objašnjenja. Zabranjeno je slanje fotografija uvredljivog ili pornografskog sadržaja.


9. Organizator se ne obavezuje da će učesnicima čija fotografija nije prihvaćena za foto konkurs slati obaveštenje o neprihvatanju fotografije.

10. Fotografije koje učesnici šalju moraju biti autorske, odnosno oni moraju biti autori te fotografije. Onaj ko pošalje fotografiju na konkurs, mora imati neotuđiva autorska prava na tu fotografiju koja su definisana važećim zakonima o autorskim pravima. Strogo je zabranjeno kopiranje takvog sadržaja bez dozvole autora. Organizator se odriče odgovornosti u slučaju povrede ovog prava od strane trećeg lica. Ukoliko organizator posumnja da je neko poslao fotografiju na koju nema pravo, može zatražiti dodatni dokaz o autorstvu ili bez daljeg objašnjenja obrisati taj rad iz konkurencije. Učesnik mora biti spreman da na zahtev Organizatora dostavi fotografiju visoke rezolucije.


11. Organizator ima pravo na korišćenje svih objavljenih fotografija u okviru konkursa isključivo za promociju kablovskog kanala Prva PLUS, u bilo kojem obliku i u bilo kojem mediju. Pri tome će organizator nastojati da navede ime autora, ali ne odgovara ukoliko to uredništvo drugog medija ne učini. Pri ovakvom korišcenju organizator se oslobađa od bilo kakvih potraživanja od strane autora fotografija na konkursu.

12. Korišcenje bilo kakve vrste kompjuterskog koda, virusa, ili bilo čega što može ometati, onemogućiti, naneti štetu, ili zloupotrebiti glasanje je zabranjeno. Takvi postupci mogu dovesti do eliminacije učesnika iz daljeg takmičenja i/ili zabranu glasanja onog ko je navedena pravila prekršio. Ukoliko se proceni ili posumnja da neki od učesnika na bilo koji način fabrikuju glasove (nagle promene broja glasova, bilo kakve naznake manipulisanja), organizator zadržava pravo da ih diskvalifikuje iz konkursa i zanemari njihove glasove bez daljeg obrazloženja.


13. Postavljanje komentara i diskusija dozvoljeni su tokom trajanja konkursa, ukoliko su u granicama pristojnosti i ne vređaju na rasnoj, verskoj, nacionalnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj diskriminišućoj osnovi.

14. Nepridržavanje gore navedenih pravila podleže diskvalifikaciji iz foto konkursa.

15. Ukoliko postavite vašu fotografiju u foto konkurs, prihvatili ste uslove navedene u prethodnim stavkama.


16. Nagrade za 3 najbolje fotografije po izboru publike će naknadno biti objavljene i biće dodeljene u redakciji PRVE PLUS.