Aktuelno

Od ponedeljka 7. aprila, Stiven Sigal na Prvoj plus, a od juna u Beogradu

Zvezda akcionih filmova Stiven Sigal stize u Srbiju. Sa svojim filmovima na Prvu PLUS, a sa gitarom na koncert.
04.04.2014. - 16:33h
Stiven Sigal / Promo
Stiven Sigal / Promo

Glumac će na leto sa bendom “Thunderbox” krenuti na turneju po Evropi, a jedna od stanica će mu biti i Sava centar u Beogradu. Iako pregovori oko konačnog datuma koncerta i dalje traju, Sigal bi mogao da se predstavi srpskoj publici već u junu, i to će biti prva njegova poseta Srbiji. 

Mada je Stiven poznatiji javnosti kao glumac, a ne kao muzičar, on ima dva albuma koje su kritičari pohvalili. Naime, njegov prvi CD iz 2005. “Songs of the Cristal Cave”, na kojem je radio sa čuvenim Stivijem Vonderom, bio je najbolje prodavani bluz album u Evropi, a “Mojo priest” iz 2006. je proglašen za jedan od najboljih albuma u svetu te godine. On će u Beogradu izvoditi miks svojih ostvarenja u kombinaciji sa poznatim bluz hitovima.

Ovim povodom Prva Plus je pripremila neke od njegovih najvećih filmskih ostvarenja. Prvi film u nizu emitujemo u ponedeljak 7. aprila od 20h. U pitanju je "Iznad zakona", prvi film Stivena Sigala, a prema mišljenju mnogih i jedan od najboljih. Predstavio ga je kao nepobedivog borca za pravdu - jednog od najpostojanijih junaka američkog akcionog žanra. 

Do juna, pratite Stivena Sigala i Prvu Plus.

 

 

Izvor:Blic