Aktuelno

Vampirski događaj

Da li ste ikada poželeli da upoznate glumce iz serije “Vampirski dnevnici”? Da se slikate sa njima, dobijete autogram i kažete im koliko ih volite? Sada imate priliku!
22.04.2014. - 12:19h
VAMPIRSKI DOGAĐAJ
VAMPIRSKI DOGAĐAJ

PRVA PLUS u saradnji sa fan sajtom VAMPIRES SRBIJA  i ALPHA EVENTS-om organizuje veliki nagradni konkurs, koji ti pruža priliku da lično upoznaš glumce iz serije “Vampirski dnevnici”, na ALFA KONVENCIJI u Beču, od 6. do 8. juna.

 

Šta je potrebno da bi učestvovao?

Potrebno je da pratiš nove epizode serije “Vampirski dnevnici” na našem kanalu, jer te posle svake epizode očekuje nagradno pitanje. Tačan odgovor pošalji u INBOX FB stranice PRVA PLUS, u inbox Facebook stranice VAMPIRES SERBIA ili putem forme na sajtu www.vampires .rs

 

A nagrade su:
1. nagrada: Dve ALFA KARTE za ALFA konvenciju koja se održava od 06. do 08. juna u Beču. Jedna ALFA karta uključuje: pristup svim panelima tokom tri dana trajanja konvencije, mesto u prvim redovima, 1 slikanje sa svakim regularnim gostom, 1 autogram od svakog gosta, pristup žurkama koje se održavaju 06. i 07. juna i poklon iznenađenje. Karta ne uključuje: prevoz do konvencije, smeštaj i slikanje sa dodatnim gostima.

 

2. nagrada: Dve BETA KARTE za ALFA konvenciju koja se održava od 06. do 08. juna u Beču. Jedna BETA karta uključuje: pristup svim panelima tokom tri dana trajanja konvencije, mesto u drugoj zoni sedišta, jedno slikanje sa dva regularna gosta, po jedan autogram od tri gosta, pristup žurkama koje se održavaju 06. i 07. juna i poklon iznenađenje. Karta ne uključuje: prevoz do konvencije, smeštaj i slikanje sa dodatnim gostima.

3. nagrada: Dve GAMMA karte za ALFA konvenciju koja se održava od 06. do 08. juna u Beču. Jedna GAMMA karta uključuje: pristup svim panelima tokom tri dana trajanja konvencije, mesto u poslednjim redovima, jedno slikanje sa jednim regularnim gostom, jedan autogram od jednog gosta i malo iznenađenje. Karta ne uključuje: prevoz do konvencije, smeštaj i slikanje sa dodatnim gostima.

I naravno, ne propustite naš VAMPIRSKI DOGAĐAJ koji organizujemo u saradnji sa fan sajtom VAMPIRES SERBIA,  27. aprila od 16 do 20h u SBB SHOWROOM-u u TC “UŠĆE” u Beogradu.

Očekuju vas informacije o seriji, kviz, promotivni materijal, fotografisanje kao i urednici sajta VAMPIRES SERBIA spremni da razgovaraju sa vama o seriji koju svi obožavamo. Sa nama će biti i mlada muzička zvezda Prve Records, Nevena Božović, veliki fan serije Vampirski dnevnici, koja će se družiti sa nama i izvući dobitnike nagrada.

 

GLEDAJTE VAMPIRSKE DNEVNIKE NA PRVOJ PLUS I OSTVARITE SVOJE SNOVE!