Aktuelno

U nedelju 27. aprila u SBB show room-u, TC “Ušće”, okupilo se više od 200 fanova serije Vampirski dnevnici.

PO PRVI PUT U SRBIJI, NA JEDNOM MESTU, OKUPILI SU SE FANOVI SERIJE “VAMPIRSKI DNEVNICI”
22.04.2014. - 14:22h
VD
VD

U nedelju 27. Aprila u SBB show room-u, TC “Ušće”, na Eventu “Druženje sa fanovima serije Vampirski dnevnici” u organizaciji PRVE PLUS, SBB-a, i sajta VAMPIES SERBIA, okupilo se više od 200 fanova ove hit serije. To je ujedno bilo i finale velikog nagradnog konkursa “UPOZNAJ GLUMCE SERIJE Vampirski Dnevnici”.

Ova tinejdžerska serija, koja se premijerno emituje na kanalu Prva PLUS, ima preko 20 miliona fanova širom planete. Da je serija gledana i u Srbiji, i da ima veliki broj fanova, videli smo juče u SBB show room-u u TC Učće.  Tokom tri sata druženja, upoznavanja i razmenjivanja utisaka o seriji, fanovi su imali priliku da pogledaju panele o  4. sezoni, koja se trenutno emituje na našem kanalu, kao i o ALFA konvenciji u Beču, koja se održava u junu ove godine, a koja okuplja fanove ove serije iz celog sveta.

Bilo je zanimljivo čuti šta o samoj seriji kao i o glavnim junacima i njihovim odnosima, misle tinejdžeri koji su pažljivo pratili prezentacije administratora sajta Vampires Srebia, aktivno učestvujući u razgovoru i iznoseći svoje utiske. Naravno bilo je mnogo pitanja o novim sezonama, kao i o privatnom životu njihovih junaka.

Pojavljivanje naše mlade muzičke zvezde Nevene Božović u SBB show room-u, izazvalo je opšte oduševljenje među prisutnim fanovima. Nevena, koja je takođe pasionirani ljubitelj ove serije, podjednako je uživala u razgovoru, slikanju i druženju sa velikim brojem fanova.

Finale druženja je bilo izvlačenje nagrada konkursa ”UPOZNAJ GLUMCE SERIJE VAMPIRSKI DNEVNICI”. Vredne nagrade su obezbedli sajtovi www.alphavienna.eu i www.vampires.rs

Sreću da dobiju po 2 karte za ALFA konvenciju u Beču, imali su tri dobitnika, čija je imena izvukla Nevena Božović, na veliku radost I oduševljenje prisutnih fanova.

Nagrade su dobili:

I NAGRADA

/ Dve ALFA karte za ALFA konvenciju u Becu/ 

Tijana Radmanović 

 

II NAGRADA

/ Dve BETA karte za ALFA konvenciju u Becu/

Katarina Stanković 

 

III NAGRADA

/ Dve GAMMA karte za ALFA konvenciju u Becu/ 

Andrea Randelović

 

PRVA PLUS se još jednom zahvaljuje SBB-u I sajtu Vampires Serbia, na pomoći i podršci prilikom organizovanja ovog lepog događaja, kao i fanovima serije, našim vernim gledaocima, koji su bili juče sa nama. 

Vampire event
Vampire event
Vampire event
Vampire event
Vampire event
Vampire event
Vampire event
Vampire event
Vampire event
Vampire event
Vampire event
Vampire event