Aktuelno

NOVE - PREMIJERNE SERIJE NA PRVOJ PLUS U JUNU!

Kablovski kanal Prva Plus je obogatila svoju programsku šemu sa dve nove serije iz holivudske produkcije - „Štiklama do vrha” (Lipstick Jungle) i „Privatni doktor” (Royal Pains). Za naše najmlađe gledaoce tu je „Ovčica Šone” (Shaun the Sheep), apsolutni svetski hit među animiranim crtanim serijama, koji dolazi iz čuvenog britanskog studija ”Aardman Animations”, Ltd. ( Wallace and Gromit).
05.06.2014. - 01:54h
junsko blejanje na Prvoj Plus
junsko blejanje na Prvoj Plus

„Štiklama do vrha” je još jedna od ekranizovanih serija čuvene Kendis Bušnel ("Seks i grad"). Ova dramska komedija prati privatni život i karijeru tri prijateljice, snažne, ambiciozne i uspešne poslovne žene, koje se nose sa svim problemima koje takav život donosi. Naoružane humorom i snagom, ove tri moderne žene daju jedna drugoj bezuslovnu podršku na trnovitom životnom putu, u ludom, romantičnom ali ponekad i zastrašujućem Njujorku. Najveće glumačko ime je filmska zvezda Bruk Šilds, koja glavnu ulogu deli sa još dve odlične glumice. Lindzi Prajs se sećamo iz “Beverly Hills 90210“,“The Bold and The Beautiful“, „Jack and Jill“ i „Pepper Dennis“, dok Kim Rejver pamtimo po ulozi doktorke Tedi Altman iz hit serije „Uvod u anatomiju“ i odlične uloge u akcionoj seriji „24 sata“. Ovu fantastičnu seriju možete pratiti svakog radnog dana od 16:30h.

 Američka serija, „Privatni doktor” je priča o mladom doktoru Henku Losonu (Mark Fojerstin), poznatom našoj publici po ulogama u  ("What Women Want", "In Her Shoes", "Good Morning Miami"). Henk ima savršen život, karijeru u usponu, lepu devojku i luksuzan stan u Njujorku. Zbog jedne, utvrdiće se, sudbonosne, principijelne odluke u sali za hitne slučajeve, Henk gubi sve. Sticajem raznih okolnosti započinje novi život u jednom od luksuznih  delova Hemptona, gde postaje „lekar za iznamljivanje” u svetu bogatih, poznatih i zloglasnih. Njegova karijera je ponovo u usponu ali on nije srećan. Posle ponude da leči siromašne u lokalnoj bolnici, on se odjednom nalazi na tankoj liniji između činjenja dobrog za druge i činjenja dobrog za sebe. Ne propustite da pogledate seriju Privatni doktor svakog radnog dana od 17:15h

 „Ovčica Šone” je britanska animirana serija koja je jako brzo našla put do svojih gledalaca, kako onih najmlađih, tako i do malo starijih, zbog svog specifičnog humora. Šone je ovca koja ne prati stado – u stvari, vodi ih u sve moguće nevolje, pretvarajući mir u dolini u haos na livadi. Šone i njegovi drugari trče oko psa ovčara Bitzera, koji pokušava da održi stado na okupu, štiteći ga tako što na sve načine pokušava da spreči Farmera da sazna šta se dešava iza njegovih leđa. Svaki dan donosi nove avanture za Šoneta. Budite uz svoje najmlađe i Šoneta svakog radnog dana u 07:30h i 19:25h.

Svakako bar tri dobra razloga da vrele junske dane provedete uz kanal Prva Plus, koji  će nastaviti da obogaćuje svoj sadržaj i gledaocima ponudi vrhunski zabavni program.