Aktuelno

Tračara - 2. sezona, od 24. juna

Druga sezona prati glavne junake na završnoj godini srednje škole. Najveći deo je posvećen odnosu između Bler i Čaka.
16.06.2014. - 23:57h
image1
image1

U početku oboje negiraju svoja osećanja, i upliću se u razne probleme. Prva polovina sezone vrti se oko Serenine popularnosti kao članice visokog društva što svima odvlači pažnju od Bler. Njihovo prijateljstvo stavljeno je na iskušnje kada se pojavi Popi Lifton, članica visokog društva koja nehotice utiče na klimav odnos Serene i Bler. Nejt se suočava sa posledicama kriminalne prošlosti njegovog oca. Kasnije ulazi u vezu sa Vanesom koja sve više ulazi u svet Aper Ist Sajda. U Dženi Hamfri se ponovo budi njena buntovnička strana, ona odlučuje da postane modna dizajnerka, kako bi nervirala svog oca. Istovremeno zbog svog prijateljstva sa Nejtom i Serenom, Den postaje vrlo popularan.

Mnogo neočekivanih obrta, svojstvenih ovoj popularnoj seriji, sigurni smo držaće vašu pažnju iz nedelje u nedelju.

 

Za prave fanove Tračare nekoliko zanimljivosti o samom serijalu.  

-          Producenti nisu želeli da Ed Vestvik igra Čaka Basa, insistirajući da “on više izgleda kao serijski ubica nego kao romantični heroj”.

-          Vilijam Boldvin, koji je igrao odsutnog oca Serene van der Vodsen, izbegavao je da uživo vidi svoju ćerku u seriji, Blejk Lajvli, sve do pred samo snimanje, kako bi mogao da dočara što uverljivije njihovu zategnutu vezu.

-          Kristen Bel, ozloglašeni glas tokom svih 6 sezona Tračare, prosiktala je da bi volela da je dobila neku zlobnu rolu i zapravo se pojavila likom kao Tračara u poslednjoj sezoni serije.  

-          Serija je postalo toliko popularna da su turu razgledanja lokacija u Njujorku gde se  snimala serija Tračara organizovali isti ljudi koji su organizavali i poznatu turističku atrakciju “turu Seks i grad”.