Aktuelno

SBB - Jedinstvena UNIFI mreža koja sama prepoznaje vaše uređaje

Besplatna Wi-Fi mreža na preko 500 lokacija u Srbiji Kompanija SBB lansirala je jedinstvenu UNIFI mrežu koja će omogućiti automatsko konektovanje i besplatno korišćenje interneta za sve na preko 500 lokacija u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji, promotivno do 31. avgusta.
02.07.2014. - 16:49h
UNIFI mreža - SBB
UNIFI mreža - SBB

Tokom jula i avgusta UNIFI će besplatno i neograničeno moći da koriste svi, dok će promotivni period za sve SBB i TotalTV korisnike trajati do kraja godine. Dovoljno je jednom se povezati na UNIFI mrežu i svaki sledeći put, kad se korisnik nađe na jednoj od umreženih lokacija, uređaj će se automatski konektovati.


Nikola Perić - Menadžer za razvoj prizvoda, SBB
Nikola Perić - Menadžer za razvoj prizvoda, SBB

 

“Ovo je tek početak naših ulaganja u UNIFI mrežu, koja se konstantno širi na sve veći broj lokacija. U planu nam je da do kraja leta pristup UNIFI mreži omogućimo na još nekoliko atraktivnih lokacija, u gradovima u kojima smo prisutni. Osim Srbije, planovi za širenje ove jedinstvene mreže vezani su i za zemlje u regionu, a dobra vest za naše korisnike je da im je već sada omogućeno besplatno korišćenje Wi-Fi mreže našeg partnera SunWireless u Makedoniji.”, istakao je Nikola Perić, menadžer za razvoj proizvoda u kompaniji SBB. Ada Ciganlija, Kalemegdan, Beogradska Arena, Zoološki vrt, šetalište u Vrnjačkoj Banji i centralni trg u Zrenjaninu samo su neke od atraktivnih lokacija na kojima će biti omogućeno besplatno korišćenje interneta putem laptopa, tableta ili mobilnog telefona. SBB i TotalTV korisnici će moći brzo i jednostavno da pristupe mreži nakon što otvore nalog na portalu www.mojsbb.rs, tj. na www.mojtotaltv.tv. Kada se nađu na nekoj od UNIFI lokacija, dovoljno je da na svom uređaju u listi dostupnih mreža odaberu UNIFI i unesu svoje korisničko ime (email adresu) i lozinku. Za sve one koji nisu SBB korisnici, logovanje na UNIFI mrežu biće moguće upotrebom korisničkog imena (unifi) i lozinke (sbb). Detaljna uputstva za svaki uređaj, kao i mapa na kojoj su prikazane sve UNIFI lokacije dostupna su na www.sbb.rs/unifi. 

 

UNIFI– Surf na Adi za surfovanje na netu

Ana Bebić, Zoran Kesić i Dalibor Andonov Gru odlično su se zabavili na događaju koji je upriličen na Adi Ciganliji povodom lansiranja UNIFI mreže, koja je omogućila da se njihove slike na vodenim skijama istog trenutka nađu na društvenim mrežama. Nakon uživanja u vodenim sportovima poznate ličnosti i tviteraši relaksirali su se brzim „surfovanjem“ po internetu i deljenjem utisaka sa prijateljima na društvenim mrežama.

 

Lansiranje UNIFI mreze - Zoran Kesic
Lansiranje UNIFI mreze - Zoran Kesic

 

Lansiranje UNIFI mreze - Gru, Ana Bebic i Zoran Kesic
Lansiranje UNIFI mreze - Gru, Ana Bebic i Zoran Kesic

 

 

Gru skija na vodi
Gru skija na vodi

 

Ana Bebić
Ana Bebić

 

 

Ana Bebić skija na vodi
Ana Bebić skija na vodi