Aktuelno

Tračara - nova sezona !

U ponedeljak 28. jula od 20:30h, počinjemo sa emitovanjem treće sezone serije Tračara! Pročitajte šta vas sve očekuje u novoj sezoni i sa kakvim sve problemima će se suočiti naši ljubimci Bler, Serena, Nejt, Den i ostali.
24.07.2014. - 15:56h
TRAČARA
TRAČARA

 

Dženi
Dženi

Dženi se zabavlja sa dilerom droge, a i sama postaje diler (veoma uspešan), biva kažnjena, opsednuta Nejtom i neverovatno zla neko vreme. Desio joj se možda i najmračniji trenutak u životu – verovala je Čaku. Zahvaljujući Rufusovom očinskom instinktu, poslata je kod majke što je verovatno najbolja stvar koja joj se desila u celoj sezoni.  

 

 

Serena i Nejt
Serena i Nejt

Serena? Pobegla je sa koledža kako bi se posvetila karijeri. Bilo da je PR ili u politici, ono što je odlikuje je flertovanje i ljutnja. Nakon katastrofalne ljubavne veze, opet pada u naručje vernom Nejtu ali u tom trenutku nastupa njen dvolični i davno izgubljeni otac. Nejt je previše potencirao loš karatker Sereninog oca što ga je ubrzo koštalo veze sa njom. Obzirom da nije više mogla da podnese dramu i pritisak, Serena odlazi za Pariz. 

 

 

 

 

Vanesa i Den
Vanesa i Den

Den i Vanesa su se napokon uklopili sa društvom na univerzitetu. Den flertuje sa filmskom zvezdom, Vanesa snima dokumentarce i pronalazi vremena da se viđa sa Denovim tajnim polubratom. Nakon komplikacija sa Denovom filmskom zvezdom, par se konačno smiruje i vraćaju se međusobnoj ljubavi. Međutim, Serena i Georgina su se potrudile da unesu pometnju u idiličnu vezu.

 

 

 

 

Bler i Čak
Bler i Čak

Čak i Bler, sad već ozbiljan par, biraju veoma različite puteve. Čak je odlučio da preuzme i vodi očevu kompaniju, a Bler je zanemarila ponos i upisala se na njujorški univerzitet. Nažalost po njih, ponašanje iz škole im neće proći na univerzitetu. Bler je prilično odbačena, a povratak Čakove majke učinio je da se njegov ujak Džek obogati na njegov račun. Čak je povratio hotel ali je izgubio Bler i ostaje slomljenog srca.