PRVA PLUS

PRVI KABLOVSKI KANAL PRVE

Sa ciljem da gledaocima u Srbiji i regionu ponudi dodatne programske sadržaje vrhunskog kvaliteta, 14. oktobra 2013. Prva srpska televizija pokrenula je svoj prvi kablovski kanal PRVA PLUS. Program je koncipiran sa idejom - “24 sata zabave“, bez informativnog programa i emisija uživo.

Programska šema sadrži serije iz holivudske produkcije, odabrane tako da zadovolje sve strastvene ljubitelje ove TV forme kao i kvalitetan filmski program, sa mnogo premijera, svetski poznatih naslova, kao i velikih holivudskih serijala. Naši gledaoci će imati priliku da ponovo pogledaju sve emisije koje su osvežile zabavni program u Srbiji i privukle veliku pažnju publike, po kojoj je PRVA TV i došla do rejtinga koji joj pripada. Muzički deo programa poveren je proverenoj ekipi PRVA RECORDS-a.

Želja nam je da kanal bude prepoznatljiv, kako po svojoj programskoj šemi tako i po aktivnoj interakciji sa našim gledaocima. Osluškujući pažljivo vaše komentare, prilagođavamo našu programsku šemu vodeći računa da ispoštujemo što više vaših želja. Ta praksa se pokazala kao uspešan recept i pravi put u ostvarenju našeg cilja, da postanemo najkvalitetniji i najgledaniji kablovski kanal na ovim prostorima.

Postanite deo našeg tima. Aktivno učestvujte u kreiranju našeg kanala, svojim sugestijama i idejama, jer samo zajedno možemo VIŠE.