RADNIM DANIMA U 18:00

Sinđelići

Radnim danima u 18:00 - Domaća verzija kultnih "Seranovih" prati život jedne savremene srpske porodice i govori o njihovim običajima i moralnim vrednostima na duhovit i zabavan način.

foto: prva.rs
foto: prva.rs

Sjajna glumačka ekipa uvešće vas u čarobni svet humora i zapleta koji će vas nasmejati do suza. Lila (Snežana Bogdanović) je moderna, obrazovana žena koja napušta svoje rodno mesto i dolazi da živi u Beograd zbog svoje srednjoškolske ljubavi Sretena . Njih dvoje se sreću nakon mnogo godina. On je ostao udovac sa tri sina, a ona je razvedena i ima dve ćerke. Ljubav se odmah rasplamsala, pa oni odlučuju da se venčaju. Sreten je šaljivdžija, pre svega dobar čovek, zato ga Dobrila toliko i voli. Suvlasnik je malog restorana i trener nižerazrednog fudbalskog kluba. Ona pored ćerki ima i majku Kseniju, tumači je Milena Dravić, koja je prati u stopu i ide svuda za njom. Sretan ima brata Jezdu, kojeg tumači Boris Komnenić. On je simpatičan, ali namćorast tip, neženja, koji krajnje posesivno vodi računa o svom bratu. Kada se Lila i Sreta venčaju nastaje prava zbrka. Dve porodice koje čine dva različita sveta, treba da se ujedinje i da složno i u miru žive pod istim krovom. To u prvi mah izgleda kao nemoguća misija. Naravno tu je i Sretenov najbolji prijatelj Fedor, koji je lokalni neradnik, ali je Lila sa njegovom ženom Nikolinom ostvarila prijateljski odnos. I čitav taj galimatijas likova i sudbina odvija se sa puno humora oplemenjujuci, pre svega, gledaoce vedrinom i verom u ljubav... Sve likove i njihove sudbine prati odličan humor koji oplemenjuje gledaoce vedrinom i verom u ljubav.

Produkcija: Emotion

Meri ubija ljude

Samohrana majka Meri Heris je doktorka u hitnoj pomoći.

Narkos

Hronološki pogled na kriminalne poduhvate kolumbijskog narko bosa Pabla Eskobara, kao i na mnoge druge, koji su uznemiravali zemlju godinama...

Plava krv

Radnim danima u 13:00 - Serija prati živote njujorškog "plemstva" policije - Reganove.

Kuhinja

Iz ruske kuhinje stiže savršena humoristička poslastica.

Dosije Iks

Radnim danima u 19:00 - Kultna američka naučno-fantastična serija!