Serija

radnim danima u 19:00

Hotel Eleon

Radnim danima u 19:00 - Nastavak sitkoma "Kuhinja"!

Hotel Eleon je rusko-ukrajinska televizijska serija snimana od 2016. godine. Serija govori o komičnim i dramatičnim situacijama u kolektivima petogodišnjeg hotela Eleon i restorana Viktor.
Restoran dobija Mišelin zvezdu, a Viktor Petrovič se povlači, ali život u hotelu Eleon se nastavlja. Mihail Džekovič rukovodi hotelom, a Senja postaje šef restorana "Viktor", ali ima problema sa svojom suprugom, Marinom, koja je postavljena za glavnog računovođu hotela.
Eleonora Andrejevna, umorna od poslova, prepušta hotel Eleon svom nećaku Pavelu. Ne želeći da sam posluje u hotelu, novi vlasnik zapošljava visokokvalifikovanog menadžera iz Brisela, Sofiju Janovnu. Ona dobija mesto upravnika hotela, a Mihail Džekovič postaje njen podređeni. Novi menadžer ne samo da menja uobičajeni način života "Eleona", već menja i lični život likova. Nastja postaje šef restorana "Viktor",

foto: prva.rs

a Kostja je samo stariji barmen.
Istovremeno se u hotelu pojavljuje devojka po imenu Daša. Nakon što je obmanuta od strane bračnog aferiste, dobija posao u hotelu kao sobarica. Ali sudbina je za nju pripremila novo iznenađenje: slučajno pronađe torbu sa novcem i odlučuje da je drži kod sebe, tajno od svih, ne sluteći da je vreća sa milion evra imala vlasnika - biznismena i kriminalnog organa Aljohina. 


Uloge: Miloš Biković, Dijana Požarska, Jekaterina Vilkova, Jelena Ksenofontova, Grigorij Sijatvinda, Sergej Lavigin
 

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3