Serija

radnim danima u 18:00

Na granici

Radnim danima u 18:00 - Hoće li ljubav ugroziti ilegalne poslove od kojih živi celo selo?

foto: prva.rs

Zapleti se pletu oko mlade, tek diplomirane ekonomistkinje Petra koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo da bi od bake Zorke nasledila biznis šverovanja robe iz BiH u Hrvatsku. Od tog biznisa živi skoro celo selo i u posao je uključeno nekoliko porodica, pa Petra zapravo postaje šefica pravog malog kartela. Samim tim, Petra postaje i najpoželjnija udavača u mestu.
Sve porodice uključene u biznis, vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova s Petrom zagospodare unosnim poslom pa sinovi, hteli ne hteli postaju Petrini udvarači. Tako će Petra, uz sve probleme koje ima s vođenjem ovog neobičnog biznisa i to u patrijarhalnoj sredini, na vratu imati i gomilu „kolega“, svojih „podređenih“, a u stvari prijatelja iz detinjstva, koji žele da je žene i koji, uz zdušnu podršku svojih očeva, ne biraju sredstva da sabotiraju konkurente. Problem postaje još veći kada Petra, od silnih potencijalnih mladoženja, baci oko na zabranjeno voće – novog graničnog policajca Marka koji u selo dolazi sa zadatkom da uvede šengen i stane na kraj švercu.

Autori i scenaristi: Mirna Miličić, Vlado Bulić, Goran Rukavina
Reditelji: Josip Žuvan, Stanislav Tomić, Ivan Miladinov, Danijel Kušan
Glumci: Nina Erak, Nadia Cvitanović, Milan Štrljić, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Barbara Vicković, Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Nermin Omić, Elvira Aljukić, Dino Rogić, Marko Braić, Mladen Vulić, Petra Kraljev, Siniša Ružić, Tijana Pečenčić,….

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3