Serija

radnim danima u 01:00

Uvod u anatomiju

Radnim danima u 01:00 - Jedna od najpopularnijih američkih dramskih serija svih vremena ponovo na Prvoj Plus. Osma sezona donosi uzbuđenja u privatnom i poslovnom svetu mladih lekara i njihovih nadređenih, ali i odgovara na pitanje jesu li životi ipak važniji od karijere?

foto: prva.rs

Nagrađivan i izuzetno popularan širom sveta, dramski serijal Uvod u anatomiju, prati život glavne junakinje Meredit Grej, medicinske pripravnice u Sijetl Grejs bolnici, i njen odnos sa suprugom ‘Zgodnim’, odnosno dr. Derekom Šepardom, i najboljom prijateljicom Kristinom Jang. Unazad sedam godina Meredit i njeni prijatelji i kolege prošli su kroz teške trenutke privatnog i poslovnog života. Taman kad su pomislili da je ono najgore iza njih, sadašnje i buduće doktore će u osmoj sezoni dočekati nova šokantna uzbuđenja koja će im zauvek promeniti živote. Ove godine stažisti nailaze na prekretnicu u karijerama. Mnogi od njih će tek sad morati da dokazuju koliko vredi njihov trud, pogotovo Ejpril koja se svim silama trudi da napreduje do mesta glavnog stažiste. No, sudbina je za Meredit pripremila dugačije planove – nju očekuju drastične posledice zbog mešanja u Derekovo istraživanje o Alchajmeru, i to usred procesa usvajanja malene devojčice Zole. Između Kristine i Ovena još uvek vlada napetost zbog drastično različitih osećanja u vezi njene neočekivane trudnoće, Aleks brzo shvata da ga grupa sve više odbacuje jer je prijavio Meredit.

Autorka i rediteljka Šonda Rajms o osmoj sezoni:
– U ovoj sezoni ćemo sigurno videti nekoliko likova u opasnosti, koji će se boriti za sopstvene živote. Znam da će mnoge šokirati smrt jednog lika u samoj završnici, ali sam sigurna da ista scena neće ostaviti gledaoce ravnodušnima jer će biti puna emocija.

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3